Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a hülye, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hülye, hogy nem csalom meg a páromat, csak azért, mert ő külfödön dolgozik és hát "úgyis mindenki megcsalja a másikat"?

Figyelt kérdés

Én úgy vagyok vele, hogy a páromat szeretem, és nemcsak őt, de magamat is megtisztelem azzal, hogy nem járok félre.

De egyik barátnőm egészen más dolgot vall a dologról és szertinte egy lánynak igenis ki kell élnie magát.

De hát könyörgöm, miért nem tudom a párommal kiélni magamat, annak ellenére, hogy ő az első férfi az életemben.

22L

2011. okt. 7. 13:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondok durvábbat amit kaptam: párom beteg volt,műtötték,szex pár hónapig esélytelen..."barátnőm" mit reagált: tartsak szeretőt...és csodálkozik hogy leépitettem...

ne foglalkozz vele,a te hozzáállásod a jó

2011. okt. 7. 14:06
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass másra, ez a normális ahogy te gondolod. Én se csalnám meg soha a barátomat, akkor se, ha hetekig nem látom. Szeretem annyira, hogy ne verjem át. Ha másssal akarnék lenni, megmondanám neki, megérdemli az őszinteséget. 21L
2011. okt. 7. 14:07
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

dehogy vagy hülye amiért hűséges vagy!! azért ennyire tényleg nem kéne feladni az elveinket! sokmindenre rá lehet fogni h már más világban élünk, de szerintem azért néhány dolodnak sohasem kéne változnia.. a hűség is ilyen, tudom nem szivesen gondolnál bele abba, hogy a párod megcsal.. pedig lehet és biztos h nem szeretnéd ha neki kellene ilyesmire gondolnia..

már bocs de milyen barátnő az, aki azt javasolja h csald meg a párod?! tarts ki az elveid mellett :)

2011. okt. 7. 14:07
 4/26 anonim ***** válasza:
Mindenki maga válogatja meg a barátjait/barátnőit.
2011. okt. 7. 14:08
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Maradj meg mindig ilyennek. Olyan jó tudni, hogy van egy fiatal lány, aki így gondolja. Kevés öröm ért mostanában, de olvasni a soraidat öröm volt. Kösz.
2011. okt. 7. 14:08
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

sz...le mit mond(már bocs).Ha jól működik a kapcsolatotok és szeretitek egymást-amibe a tisztelet is beletartozik,pontosan,nem csak a párunk tisztelete,hanem a saját magunké is-én is ugyanígy gondolkozom,ahogyan te.

Lehet,hogy a barátnős sokat csalódott már,vagy jelenleg is olyan kapcsolatban él,ahol esetleg ő nem kap elég figyelmet,törődést,azért gondolkodik így-ez a jobbik eset,ami valahol megérthető...a rosszabbik pedig,hogy egyszerűen ilyen és próbálja ezt ráerőltetni másra is.De ha te megtaláltad azt a férfit,akit szeretsz és rendben van köztetek nagyjából minden,akkor nem értem én sem,hogy miért kéne kiélnie magát egy lánynak csak azért,mert fiatal.Ismerek olyan párt,akik 13éves koruk óta együtt vannak és már 30évesek,még mindig imádják egymást.Meg olyat is,aki "kiélte magát"(enyhén szólva)és 40-50évesen sajnos egyedül van.Szóval én ezt annyira utálom...senkinek semmi joga beleszólni más életébe,ha az neki úgy jó,ahogy van.

22L

2011. okt. 7. 14:10
 7/26 A kérdező kommentje:

Én bíztosra tudom, hogy megtaláltam a FÉRFIT (minden értelemben), aki mellett/ akivel boldog lehetek.

És én ezt nem akarom elrontani, olyan dolgokkal, amiktől undorodom.

2011. okt. 7. 14:18
 8/26 anonim ***** válasza:
Gratula, aki igy gondolkodik, ne is kövesd ezt mai divathóbortot.A baràtnõdet meg küldd el jobb éghajlatra.
2011. okt. 7. 14:23
 9/26 anonim ***** válasza:
én nem is a kérdéseden gondolkoznék el, mert nincs azzal semmi gond, ahogy te látod :) ..hanem hogy érdemes e ilyen "barátnőt" tartani magad mellett.....
2011. okt. 7. 14:24
 10/26 anonim ***** válasza:

Mindenki magából indul ki. A csaj ezzel csak magát minősíti.

A jelek szerint téged és a párodat sem becsüli,nemhogy a kapcsolatotokat! Tégy úgy,ahogy neked jó, és ennyi. Őt meg hagyd figyelmen kívül!

2011. okt. 7. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!