Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a hülye, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hülye, hogy nem csalom meg a páromat, csak azért, mert ő külfödön dolgozik és hát "úgyis mindenki megcsalja a másikat"?

Figyelt kérdés

Én úgy vagyok vele, hogy a páromat szeretem, és nemcsak őt, de magamat is megtisztelem azzal, hogy nem járok félre.

De egyik barátnőm egészen más dolgot vall a dologról és szertinte egy lánynak igenis ki kell élnie magát.

De hát könyörgöm, miért nem tudom a párommal kiélni magamat, annak ellenére, hogy ő az első férfi az életemben.

22L

2011. okt. 7. 13:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
leborulok előtted! bárcsak több ilyen értelmes és érett felfogású lány lenne. nagyon-nagyon egyet értek veled!
2011. nov. 14. 18:12
 22/26 anonim ***** válasza:

Tiszteletreméltó a felfogásod. Ne halgass a barátnődre. Helyesen cselekszel.

Amúgy a párod hány éves?

21F

2011. nov. 14. 18:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Bárcsak minden nő ilyen lenne, mint Te...
2011. nov. 25. 09:39
 24/26 László22 ***** válasza:
Tény hogy egyre kevesebb az ilyen nő a világban hogy ennyire kitart az elvei iránt, de igaza van az egyik kommentelőnek hogy nincs értelme piros pontot dobálni illetve csókokkal elhalmozni, mert az élet nem színes fekete fehér nem tudhatjuk mit hoz a jövő milyen helyzetekbe fognak minket bele keverni, de az is igaz hogy szép a kitartásod, én férfi vagyok és ugyan ezen a véleményen vagyok amin te, igaz én ezért nem várok tisztelettel vagy elismerést hiszen a férfi társaim többsége is le hülyéz hogy ennyire nem vagyok megcsalós fajta de hát ez van én már csak ilyen romantikus hülye vagyok :D
2011. nov. 25. 10:40
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha nem a barátnőd, minek vetted figyelembe a véleményét? Lenéző véleménnyel is vagy róla, közben azt írod barátnőd... Ez az egész kérdés olyan, mintha fényeznéd magad, azért mert te hűséges vagy ő meg nem. Úgy állítod be mint egy útszélit, magadat meg mint egy szent. Az oké, hogy nem jó tanácsot adott neked, de könyörgöm, kik vagyunk mi, hogy ítélkezzünk más ismeretlen emberek fölött? Nem létezik csak jó ember meg csak gonosz..
2011. nov. 25. 13:48
 26/26 Aspartia ***** válasza:

Nem, nem vagy hülye. Én őszintén szólva irigyellek, hogy megtaláltad a párod. Bár én is megtalálnám.

Én pl sose értettem meg ezeket az embereket, akik a "kiéléssel" jönnek. Gondolom itt most a szexre kell asszociálni. Hát én nem szívesen dugatnám végig magam a fél várossal pl, csakhogy kiélhessem magam...én inkább azt az egy embert akarom megtalálni akivel minőségi a szex, meg minden más is.

2013. júl. 21. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!