Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hülye, hogy nem csalom meg a páromat, csak azért, mert ő külfödön dolgozik és hát "úgyis mindenki megcsalja a másikat"?
Én úgy vagyok vele, hogy a páromat szeretem, és nemcsak őt, de magamat is megtisztelem azzal, hogy nem járok félre.
De egyik barátnőm egészen más dolgot vall a dologról és szertinte egy lánynak igenis ki kell élnie magát.
De hát könyörgöm, miért nem tudom a párommal kiélni magamat, annak ellenére, hogy ő az első férfi az életemben.
22L
Tiszteletreméltó a felfogásod. Ne halgass a barátnődre. Helyesen cselekszel.
Amúgy a párod hány éves?
21F
Nem, nem vagy hülye. Én őszintén szólva irigyellek, hogy megtaláltad a párod. Bár én is megtalálnám.
Én pl sose értettem meg ezeket az embereket, akik a "kiéléssel" jönnek. Gondolom itt most a szexre kell asszociálni. Hát én nem szívesen dugatnám végig magam a fél várossal pl, csakhogy kiélhessem magam...én inkább azt az egy embert akarom megtalálni akivel minőségi a szex, meg minden más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!