Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hülye, hogy nem csalom meg a páromat, csak azért, mert ő külfödön dolgozik és hát "úgyis mindenki megcsalja a másikat"?
Én úgy vagyok vele, hogy a páromat szeretem, és nemcsak őt, de magamat is megtisztelem azzal, hogy nem járok félre.
De egyik barátnőm egészen más dolgot vall a dologról és szertinte egy lánynak igenis ki kell élnie magát.
De hát könyörgöm, miért nem tudom a párommal kiélni magamat, annak ellenére, hogy ő az első férfi az életemben.
22L
A "barátnőt" használtam, mert túl hosszú lett volna elmegyarázni, hogy óvodás korunk óta ismerjük egymást, és 12 évig együtt tanultunk. És hogy 12 évesen vesztette el a szüzességét, velem ellentétben, aki csak 20 évesen.
Valahol mindig féltékeny volt rám, és arra, hogy habár nem vagyok szépségkirálynő és amolyan az "osztály jó lánya", mindig tiszteletet kaptam a környezetemtől, amit nem vagyok hajlandó elveszíteni.
"És hogy 12 évesen vesztette el a szüzességét"
anyáááád :D hát innentől kezdve nincs miről beszélni!
maradj ilyen öszinte hűséges
nekem a terhesség alatt no szex volt. azaz 8 hónap és még a szülés utáni 6 hét. akkor most a férjemnek illett volna megcsalni? hát nem kibirta. akkor fordított helyzetben miért kellene megcsalni? egy kicsit érdekes a barátnőd hozzáállása.
Aki szerelmes az nem lép félre, mert mástól úgysem kapja meg azt, ami neki kell.
A barátnőd nyilván nem szerelmes - lehet, hogy sosem volt.
Szerintem 22 évesen már kéne, hogy egy rendes értékrend stabilan meglegyen benned.
De mivel ezt meg kellett kérdezned szerintem még sokat dolgoznod magadon. Koncetrálj magadra. Az élet nem olyan, hogy mindenért vállveregetést kapsz.
Örülök, hogy így vélekedsz, de felesleges ezt gyk-n megosztanod, ha tényleg komolyan is gondolod. Nem foglak érte megdicsérni és piros pontot ad sem. Ez a te életed, a te gondolataid, a te érzéseid. Azt hogy mi helyes és m nem már nem is kéne, hogy mások vitatémája legyen.
22/L
Ne haragudj ,de az a barátnőd egy lotyó!!!!
Viszont hogy az első férfi az életetben ahhoz hozzászólnék,mert nem biztos hogy nem lessz 2-dik 3dik.De azért hogy kipróbálj mást azért nem kéne megcsalnod a párod aki feltételezem megbízik benned és te is benne!
Ha megcsalod értékben nem leszel több mint egy ócska ribi!!!
Legyél fair Baby!!!
Nem akarsz egy új pasit? :(
:) (Engem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!