Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 és fél hete nem beszéltünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 és fél hete nem beszéltünk. El kell felejtenem vagy küzdjek?

Figyelt kérdés
Bonyolult kapcsolat, van benne minden nagy korkülönbség, volt barátnő emléke, nézet eltérések több témában is, hangulat változások, barátok, anyukák, "jó" tanácsok egy szólva minden. Nagyon hosszú lenne most ezt leírni. Viszont a lényeg: két és fél hete nem beszélünk. amikor utoljára találkoztunk volt egy kis összezörrenésünk. Másnap bocsánatot kértem. Azóta nem beszélünk, de nekem hiányzik nagyon, keressem meg? Am kb 3 hét múlva lesz a névnapja, arra gondoltam, h akkor megköszöntöm és hátra újra létrejön közöttünk vmi. De addig? Várjak? Keressem most? Küzdjek egyáltalán?
2011. okt. 20. 08:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem keresném, de az más kérdés, te kibírod-e. Egyébként te F/N? Ez nem derül ki, bár talán nem is olyan fontos a kérdés szempontjából. Szerintem próbálj túllépni rajta, ha kibírt nélküled ennyi időt a bocsánatkérésed után. Sok szerencsét!
2011. okt. 20. 08:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és mi van ha ő is így gondolja? Ha ez a lány kibírt nélkülem ennyi időt??!! Másrészről, én nagyobb hibás volt a veszekedésben, mint ő.
2011. okt. 20. 08:17
 3/11 napietus ***** válasza:

te megtetted amit kellett, bocsánatot kértél. most nála az adogatás. mint látható, nem él a lehetőséggel. hagyd.

29/n

2011. okt. 20. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Ő a férfi,ha szeretne keresne,max probáld meg,de én nem látok sok esélyt ha már elnézést kértél és semmi.Egy nőnek legyen tartása és soha ne alázkodjon meg,persze egy pasi sem,de ha nincs meg a kölcsönös szerelem a tisztelet akkor vége
2011. okt. 20. 09:01
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem igaz hogy ha szeretne akkor keresne...ez hülyeség,ha valakit megbántanak valamivel akkor nem biztos hogy egy bocsánat kéréssel el lehet intézni a dolgot...pláne ha tényleg szeret téged és nem azt várta tőled hogy megbántsd,ha te kértél bocsánatot akkor gyanítom hogy te csináltál valamit olyat amire besértődött...
2011. okt. 20. 09:06
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Ja a kérdésre válaszolva ha nagyon szereted akkor küzdjél,tudom férfi dolga a küzdés de mivel itt most te hibáztál szerintem,legalábbis ez jött le az írásodból és hogy te kértél bocsánatot..így ha nagyon szereted akkor küzdjél vagy legalábbis add tudtára hogy fontos ő neked...
2011. okt. 20. 09:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Most már 3 heten nem beszélünk. Szar az egész, de még mindig hiányzik. Nagyon...
2011. okt. 24. 07:33
 8/11 anonim ***** válasza:

A férfi büszkeséged csak női alázattal lehet kiengesztelni!!!

Szerintem kezdj el neki könyörögni,alázd meg magad,tegyél meg mindent ha akarod ,mert ha a pasin múlik akkor neked reszeltek és sírhatsz majd életed végéig...

Ha miattad volt veszekedés,mire vártál?legközelebb jusson eszedbe hogy minden tettednek következménye van!!!!

2011. okt. 24. 09:59
 9/11 napietus ***** válasza:

"Szerintem kezdj el neki könyörögni,alázd meg magad"

ez aztán jó tanács...ha lábtörlő akarsz lenni, akkor kövesd. viselkedj lábtörlőként...mégis, milyen kapcsolat lenne abból, aminek ez az ára? inkább lennék örökre egyedül, minthogy bárkinek is könyörögjek. azt a templomban kell az Istenhez, nem mindenféle pasinak...

2011. okt. 24. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2013. máj. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!