Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nekem ő szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nekem ő szerelem volt első látásra, és úgy érzem én is fontos vagyok neki, de néha lemondja a randikat, vagy elfelejti mit beszéltünk meg.

Figyelt kérdés
3hete vagyunk együtt,most szándékozom lefeküdni vele.sok kapcsolatom volt előtte amikből tanultam,és próbálom okosan csinálni,nem elkényeztetni,nem elijeszteni stb. Néha szívunk,de ő többet,lehet hogy ettől ilyen link? hogyan álljak ezehkez a dolgokhoz?Én annyira odavagyok érte,mint még senkiért,de félek nagyon. 20vagyok,ő meg 32(midndig ilyen korú partnereim voltak,ezzel nincs probléma).
2008. nov. 25. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem látja annyira komolynak a kapcsolatotokat,és ezért van ez.De ez nem helyes egyáltalán,hogy lemondja a randikat.Mértnem kérdezel rá,hogy miért van ez?És...a szívásról meg annyit,hogy egy olyan pasi aki 32 évesen ezzel foglalkozik az csak link lehet...és jobban járnál ha te sem szívogatnál és nem ilyen ráccal állnál le.De most nem ez a lényeg,hanem,hogy te magad kérdezz rá erre.Megtudod a választ.Ez nem olyan nagy probléma,hogy egyedűl ne tudd megoldani.
2008. nov. 25. 19:02
 2/3 A kérdező kommentje:
azért mondja le a randikat mert hogy oylan dolga van amit nem bízhat rá másra mert az szar lesz-konkrétan ez volt a válasz legutóbb. De van amikor a munkája miatt kell elmennie,vagy pl átmegy egy havrejához és ottragad,mert nem tud neki nemet mondani,meg ilyenek. Mit tegyek hogy komolyabban vegyen,vagy felfogja hogy ha így folytatja kidobom? Nem akarom fenyegetni,meg siránkozni,de nekem nagyon fontos. ÉS egyébként azt mondta h leáll,de persze majd akkor hiszem el ha látom.
2008. nov. 25. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy...szerintem kezeld külön a szívást meg a linkséget.

Maga a megfogalmazás érdekes: szerelem első látásra, és fontos vagy neki? Ez baj. Elég friss még ez a kapcsolat, és lemondja a találkákat? Ennek a pasinak egyáltalán nem vagy fontos, ez a "végülis jó,hogy van" kategória. A szerelmes férfi az első pár hónapban egyszerűen nem ismer akadályt, hogy vágyai tárgyával legyen.HA kell, naponta felhív, minden szabad percét Veled tölti. Hülyeség, de náluk tényleg erről ismerheted fel, hogy igazán szeret. Nincs ottragadás a havernál, nincs halaszthatatlan munka. Nálatok nem ez a helyzet, ne ringasd magad abba az illúzióba, hogy később ez változni fog, vagyis igen, mert rosszabb lesz.Tapasztalat: ilyenkor mindig az a fél húzza a rövidebbet, aki érzelmileg elkötelezettebb, azaz most Te.

A szívásról meg: aki ennyi idősen csinálja, az az életben nem fog leállni. Nekem is volt ilyen barátom, 2 évet voltunk együtt, én családot akartam, gyerekeket, ő meg szívni. Persze mondta, hogy bármikor abba tudja hagyni. Most mondom: nem tudja. Néha megpróbálta, akkor sem volt jobb, nem ment a szex és nem evett (elvonási tünetek) A hosszútávú "fogyasztás" szintén szexuális és memóriazavarokat, étvágytalanságot és fogyást okoz.

Tanácsom: ez a pasi nem akar Tőled komoly kapcsolatot, ez persze nem jelenti azt, hogy ne tudnátok szép időket egymással megélni, csak ezzel légy tisztában.Ideig-óráig ellesztek, ennyi.

2008. nov. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!