Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is jelenthet az alábbi mondat? Barátommal többször előfordult,ha elment melletünk egy nő,vagy beszéltünk valakiről,aki régebben felbukkant az életében, elkezdte dicsérni,ami nem gond.
Ehh... nem túl kedves tőle.. vagy csak nem érzi a szavai súlyosságát... Te ha ilyet mond Neked mit mondasz? Vagy utána valami más téma jön egyből?
Ha ilyet mondana a barátom, Én megmondanám neki, hogy : Nem muszáj ám egy ilyen " nem túl szép " csajjal együtt lenned!!
Bár ettől függetlenül lehet, hogy szeret, bár úgy komolyan, szerelemből, nem tudom.. akkor csak nem mondana ilyet... :S
Én speciel egyértelműen tudom, hogy nálam százszor szebbek is vannak :) És mégis örülök annak, hogy nem egy olyat választott a párom.
Én nem akadnék fenn egy ilyen mondaton.
1. túl szép nőre mért kéne vigyázni? Mert bármilyen pasid megkaphat és fél hogy megcsalja?
2. egy férfinek akármilyen nője legyen, vigyázzon rá mint a szeme fényére.
nem csak a túl szép nőkre kell vigyázni, és nem is a hűség végett. Hülyeség amit mond, nem tippelnék a korára, és kicsit nagy az arca, ilyen pasinak nem lesz olyan "túl jó nője" mint amit emleget.
Kérdezz vissza: "és rám nem kell vigyázni? Attól nem félsz, hogy engem lecsapnak a kezedről?"
Mert szerintem erre csak hebegne-habogna.
Egyfelől teljesen jogos a felháborodásod: hogy lehetséges az, hogy valakivel együtt vagyok, és nem ő a legszebb nekem ezen a földkerekségen?
Másfelől kicsit más szemszögből is közelíthetnénk: szokták mondani, hogy a szép nő ritkán okos. És téged nem a külsődért szeret. De akkor sem értem, hogy miért kell egy nőre vigyázni, vagy jobban vigyázni, mint a többire, vagy állandóan vigyázni... És ha egyre kell, akkor a többire miért nem...
Lehet, hogy a párod csak arra gondol, hogy téged nem a külsődért szeret, és hogy azok a nők semmi egyebek, csak "túl szép nők". Szóval lehet ez nála inkább egy egyszerű jelző is, de akkor annyit mondok, hogy nincs tisztában alapvető nyelvtani, és szóhasználati dolgokkal...
Úgyhogy én inkább arra gondolok, hogy téged talán nem tart szépnek. Ezt pedig végképp nem értem...
*tanácstalanulülésforgatjaaszemeit*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!