Mit jelent ez a mondat? Nagy gond, vagy nem?
Figyelt kérdés
The system intruded, chassis opened or tempered before, please check the system------bekapcsolom a gépet, bejön, hogy asus motherboard stb...Aztán kellene jönni a töltődő windowsnak, de helyette bejön egy ablak, ahol lehet mindenféle dolgot beállítani, de szerintem nem a bios, de lehet :) na és ott ezt írja ki. Aztán nyomok egy f10-et, ami save and exit, utána újraindul a gép, be is tölt, semmi gond, nem jön be újra ez az ablak.Csak minden indításnál egyszer. Mi lehet ez? Gondot jelent, vagy nem lényeges dolog? Azért érdekel, mert félek, hogy vmi baja van a gépnek mechanikusan (teszem hozzá nem vettem észre semmi változást)2010. szept. 29. 17:28
1/3 anonim válasza:
Ezt akkor csinálja mikor bevan kapcsolva a Ház figyelése (Chassis instructions). Ezt kapcsold ki a BIOS-ban és minden OK lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
huhh, kösz szépen megnyugodtam :) azt hittem nagyobb a baj
2010. szept. 29. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!