Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itt mi lehetett?Én hibáztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt mi lehetett?Én hibáztam vagy egyszerűen ő volt gyökér?Mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal online,1 hete beszélgettünk.Nagyon jól elbeszélgettünk, teljes összhangnak bizonyult a beszélgetések alapján,azonos ízlés, érdeklődési kör stb.Párszor telefonon is felhívtam,majd kértem egy randit amiben bele is ment.Majd reggel kapok egy üzenetet,hogy a randinak lőttek,mert apukája kórházban került.(Ilyennel csak nem kamuzna)Na mondom fa*sza,nagyon vártam a randit.Mondom jó, muszáj vagyok benyelni nincs mese.Majd rákerdezek később,hogy hogyan van apukája,nem ír rá semmit,majd délután megy hozzá a kórházban egyenlőre nem tudja.Mondom neki sajnálom,hogy apukája kórházban került és azt is ,hogy nem tudunk találkozni,mert nagyon vártam.Rákérdeztem,hogy ettől függetlenül, azért később lát esélyt a találkozóra? Mondtam neki,tudom most van fontosabb dolog is,csak hogy képben legyek úgy még is.Azt írja meg nem tudja....mondom tessék? Kérdeztem tőle,hogy ez miért függ össze?Hiszen írtam neki,hogy ha 1 hónap akkor 1 hónap, várok.Erre azt írja,hogy neki most a család a fontosabb,meg hogy legyek boldog kellemes ünnepeket és ne keressem többet...mondom mivan??Napok óta tök jól elbeszélgettünk és képes egy ilyen miatt elküldeni a f*szra?Vagy valami más van a dologban?
tegnap 19:17
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
78%
Karácsony van, apja kórházba kerül, azt se tudja hogy van, te meg kb azt írtad, hogy mikor lesz már jobban az apukád annyira, hogy találkozhassunk? 😂 Nem tudom mit vártál erre.
tegnap 19:22
 2/44 anonim ***** válasza:
93%
Nyagattad. Szerintem a csaj legutolsó gondolata lenne ilyen helyzetben a randi. Várnod kellett volna.
tegnap 19:22
 3/44 A kérdező kommentje:
Jó értem valahol igazatok van.De ha komolyan gondolja,akkor miért nem lehet annyit írni, hogy később folytatjuk és nem ott hagy engem a levegőben lógni kérdőjelekkel,hogy még nem tudom,majd meglátjuk...azért az éremnek van másik oldala Miért nem lehetett,annyit írni,hogy persze találkozunk,de még nem.tudom mikor.Szerintem ez így korrekt,de lehet én vagyok rosszul összerakva.
tegnap 19:27
 4/44 anonim ***** válasza:
92%

Mert ez a legutolsó hogy egy idegen emberrel akit nem is láttál, gondolj a találkozására.

Megírta hogy mi a helyzet, ebből következik hogy most nem jó neki és nem is érdekli a találkozás. Ha még érdekled eléggé, később úgy is fog keresni. Te meg erőltetted, mert félsz hogy ez off ezután, abbamaradt az érdeklődés. Hát így elerted hogy tényleg az legyen

tegnap 19:30
 5/44 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is borzasztóan rosszulesett volna, ha ilyen helyzetben egy idegen faszi randival nyaggat, és valószínűleg én is elküldtelek volna a francba.
tegnap 19:35
 6/44 anonim ***** válasza:
91%

Az erőltetés volt a baj. Látszik, hogy semmi empátia nem szorult beléd, ugyanis csak azért érdeklődtél az apja és ő hogy van, hogy tudd, mikor találkoztok. Tehát önös érdekből.

A lánnyal csak egy hete beszélsz, persze, hogy nem fogsz sírni az apja után. De ilyenkor illik belegondolni abba, hogy a másik min mehet keresztül. És ha tényleg rosszul van az apja, akkor ő nem egy olyan fiúra gondol, akivel csak pár napja beszél, ráadásul tolakodik és semmi együttérzést nem villant fel.

Konkrétan egy redflag vagy 😂

tegnap 19:36
 7/44 A kérdező kommentje:

ma 19:30

Persze ez rendben is van!De azért,egy olyan kérdésre,hogy még lát e esélyt a találkozóra valamikor máskor,azt írja hogy nem tudja,az korrekt válasz?Ha azt akarta volna, hogy ne maradjak kérdőjelek nélkül,akkor írt volna annyit,hogy igen,majd beszélünk.

tegnap 19:36
 8/44 anonim ***** válasza:
92%
igen, korrekt válasz. Senkit se érdekel, hogy te legnagyobb problémád hogy nem tudod hányadán álltok.
tegnap 19:38
 9/44 anonim ***** válasza:
92%
Nem maradtál kérdőjelek nélkül, mert lekoptatott. :D
tegnap 19:39
 10/44 A kérdező kommentje:

ma 19:36

Van bennem empátia de mindegy.De miért nem lehetett,annyit mondani,hogy persze majd találkozunk legközelebb.Az korrekt válasz a helyzettől függetlenül, hogy még nem tudom??Én meg várják akár hónapokig,hogy azt sem tudom mi van?

tegnap 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!