Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mi lehetett?Én hibáztam vagy egyszerűen ő volt gyökér?Mi a vélemény?
Ilyen nyaggatás után én is elküldtelek volna... Valószínűleg nagyobb problémája is van attól, minthogy egy idegen férfi elvárásainak megfeleljen. Türelmesnek kellett volna lenni. Esetleg felajánlani a segítségedet (persze ez nyilván egy jelképes gesztus ismeretlenként). Megnyugtatni, hogy ne aggódjon a randi megvárja (keresed később vagy írjon amikor ő úgy érzi), a családjával foglalkozzon először.
És még őt gyökerezed le:(
Szerintem is az volt a baja, hogy ezzel nyaggadtad, mikor épp nagyon nem volt alkalmas. Az apukája kórházba került, teljesen érthető, hogy nem most akart erről beszélgetni, felesleges volt felhoznod. Van elég baja, ez nem rólad kellett volna, hogy szóljon.
A végén már lehet úgy volt vele, hogy ha ennyire nem tudsz tapintatos és türelmes lenni, akkor inkább nem akarja folytatni. Itt nem ő a hibás, te rontottad el.
3
Egy egyhetes levelezés után mégis mit gondoljon komolyan? :D Semmit. Viszont jó lehetőség lett volna a részedről, ha kifejezed a támogatásodat és türelmet tanúsítasz.
12
Mert valószínűleg fog találni másik pasit, amikor neki alkalmas lesz.
Mert nem ő ír ki ide kérdést, hanem te.
12
Azért, mert ezt a randit te akartad jobban. 🙂
12.
Egyébként ez nem a legjobb taktika arra, ha nőt akarsz magadnak, csak úgy mellékesen megjegyezve...
Megkérdezted, hogy lát-e esélyt a találkozóra, azt írta még nem tudja. Tehát válaszoltnem ghostolt. Ezek után te tovább gyötröd egy kategórikus igen/nemre, majd továbbra sem tudja, erre bepöccensz, és mindennek el van hordva idegből.
Ha nem tudsz várni, akkor lépj tovább.
Ha nem ad választ, akkor könyveld el hogy off. Ennyi. Jobban jársz hogy most derült ki.
Sokszor megy a puffogás, hogy "hogy lehetnek ilyen gyökerek az emberek". Ez egy olyan kérdés, amire soha senki nem kap választ. Gyökerek, kész. Lehet továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!