Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itt mi lehetett?Én hibáztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt mi lehetett?Én hibáztam vagy egyszerűen ő volt gyökér?Mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal online,1 hete beszélgettünk.Nagyon jól elbeszélgettünk, teljes összhangnak bizonyult a beszélgetések alapján,azonos ízlés, érdeklődési kör stb.Párszor telefonon is felhívtam,majd kértem egy randit amiben bele is ment.Majd reggel kapok egy üzenetet,hogy a randinak lőttek,mert apukája kórházban került.(Ilyennel csak nem kamuzna)Na mondom fa*sza,nagyon vártam a randit.Mondom jó, muszáj vagyok benyelni nincs mese.Majd rákerdezek később,hogy hogyan van apukája,nem ír rá semmit,majd délután megy hozzá a kórházban egyenlőre nem tudja.Mondom neki sajnálom,hogy apukája kórházban került és azt is ,hogy nem tudunk találkozni,mert nagyon vártam.Rákérdeztem,hogy ettől függetlenül, azért később lát esélyt a találkozóra? Mondtam neki,tudom most van fontosabb dolog is,csak hogy képben legyek úgy még is.Azt írja meg nem tudja....mondom tessék? Kérdeztem tőle,hogy ez miért függ össze?Hiszen írtam neki,hogy ha 1 hónap akkor 1 hónap, várok.Erre azt írja,hogy neki most a család a fontosabb,meg hogy legyek boldog kellemes ünnepeket és ne keressem többet...mondom mivan??Napok óta tök jól elbeszélgettünk és képes egy ilyen miatt elküldeni a f*szra?Vagy valami más van a dologban?
tegnap 19:17
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
87%

Nekem mikor apukám kórházba került tök váratlanul és élet-halál között lebegett 2 hétig, én olyan rosszul voltam, hogy még nyugtató is kellett. Otthonról dolgoztam, mert még a kollégákkal sem tudtam beszélni.

Itt egyedül te csak magadra gondoltál!

Vissza kellett volna vonulnod!

Marhára nem érted mi zajlik le benne!

tegnap 19:49
 22/48 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon hülye időzítés. Ha már ilyen baj történt karácsonykor, tanúsíthattál volna némi tényleges empátiát, hogy nem ezzel nyaggatod még ezek után is. Hanem vagy időt adsz neki, vagy lélekben kicsit támogatod, de nem ráakaszkodva akkor se. A család mindenkinél fontosabb, ti meg alig egy hete ismertétek egymást.

Tényleg nem értem mi szükség volt sürgetni. Amíg ez a helyzet tartott, nyilván mással se randizik vagy nem társkeresőzik, meg nem is tűnt volna el. Teljesen indokolatlannak érzem a kérdésed időzítését.

tegnap 19:49
 23/48 A kérdező kommentje:
Na figyeljetek nekem nem az volt az első,hogy én meg kérdeztem tőle.Csak mellékesen rákérdeztem,teljesen normális,hogy tudom van most elég gondja,baja,mint hogy velem foglalkozzon,de lát e esélyt egy randira majd később.Erre azt írja még nem tudja.Most őszintén,én ha valakivel tényleg találkozni szeretnék,akkor ha ilyen helyzetben vagyok és ettől függetlenül érdekel az illető,akkor azt mondom hogy igen majd,nem azt hogy lehet...
tegnap 19:50
 24/48 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez a 3. oldalnyi válasz a kérdésedre jelenleg.
tegnap 19:52
 25/48 Noren1989 ***** válasza:
86%
Simàn kretén vagy. A türelmetlen, nyaggatós fajtàból.
tegnap 19:52
 26/48 anonim ***** válasza:
82%

23

Akkor könyveld el úgy, hogy nem akart veled találkozni. Ha ez neked így jobb. Lépj tovább.

tegnap 19:53
 27/48 A kérdező kommentje:
Jó mindegy lehet igazatok van,én az én oldalamról nem így látom, igen vártam nagyon a találkozót és rosszul esett na,már beleéltem magam, nagyon szerettem volna vele találkozni.Mindegy elb*sztam ez már így alakult,így legalább nekem is sz*r lesz a karácsony.Ennek így kellett lennie,ez van.Ő meg mondhatta volna azt,hogy majd valamikor,nem azt hogy nem tudom.
tegnap 19:54
 28/48 anonim ***** válasza:
94%

Azért írta, hogy még nem tudja, mert ha netalántán meghal az apukája, akkor valószínűleg pár hónapig hanyagolja a randikat/ismerkedéseket is. Amennyiben rendbejön az apukája, akkor viszont utána fog tudni randizni, de ennek idejét nem tudhatja, nem jós.

Amúgy meg amilyen tapintatlan és erőszakos voltál a kérdéseddel, miközben neki az utolsó utáni gondolata jelenleg egy randi, nem csodálkozom, hogy inkább ki is offolt. 42N

tegnap 19:54
 29/48 anonim ***** válasza:
83%

Segítek:

Még nem tudom = paraszt vagy, hogy ilyenkor ezzel nyaggatsz

Legyél boldog kellemes ünnepeket és ne keress többet = na takarodjál a francba te értetlen, tapadós gyökér, elég volt belőled

Szóval még igenis kulturált volt a lány.

Szívesen.

tegnap 19:57
 30/48 A kérdező kommentje:

ma 19:54

Amúgy is offolt,én úgy éreztem,még mielőtt megkérdeztem tőle ezt.Mindegy ez van elb*sztam, túlzottan akartam vele találkozni,mert nagyon szimpatikus volt nekem.Általában mindig akkor b@szom el amúgy.

tegnap 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!