Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt mi lehetett?Én hibáztam vagy egyszerűen ő volt gyökér?Mi a vélemény?
Nekem mikor apukám kórházba került tök váratlanul és élet-halál között lebegett 2 hétig, én olyan rosszul voltam, hogy még nyugtató is kellett. Otthonról dolgoztam, mert még a kollégákkal sem tudtam beszélni.
Itt egyedül te csak magadra gondoltál!
Vissza kellett volna vonulnod!
Marhára nem érted mi zajlik le benne!
Nagyon hülye időzítés. Ha már ilyen baj történt karácsonykor, tanúsíthattál volna némi tényleges empátiát, hogy nem ezzel nyaggatod még ezek után is. Hanem vagy időt adsz neki, vagy lélekben kicsit támogatod, de nem ráakaszkodva akkor se. A család mindenkinél fontosabb, ti meg alig egy hete ismertétek egymást.
Tényleg nem értem mi szükség volt sürgetni. Amíg ez a helyzet tartott, nyilván mással se randizik vagy nem társkeresőzik, meg nem is tűnt volna el. Teljesen indokolatlannak érzem a kérdésed időzítését.
23
Akkor könyveld el úgy, hogy nem akart veled találkozni. Ha ez neked így jobb. Lépj tovább.
Azért írta, hogy még nem tudja, mert ha netalántán meghal az apukája, akkor valószínűleg pár hónapig hanyagolja a randikat/ismerkedéseket is. Amennyiben rendbejön az apukája, akkor viszont utána fog tudni randizni, de ennek idejét nem tudhatja, nem jós.
Amúgy meg amilyen tapintatlan és erőszakos voltál a kérdéseddel, miközben neki az utolsó utáni gondolata jelenleg egy randi, nem csodálkozom, hogy inkább ki is offolt. 42N
Segítek:
Még nem tudom = paraszt vagy, hogy ilyenkor ezzel nyaggatsz
Legyél boldog kellemes ünnepeket és ne keress többet = na takarodjál a francba te értetlen, tapadós gyökér, elég volt belőled
Szóval még igenis kulturált volt a lány.
Szívesen.
ma 19:54
Amúgy is offolt,én úgy éreztem,még mielőtt megkérdeztem tőle ezt.Mindegy ez van elb*sztam, túlzottan akartam vele találkozni,mert nagyon szimpatikus volt nekem.Általában mindig akkor b@szom el amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!