Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted ez sértő megjegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez sértő megjegyzés egy 32 éves nő számára?

Figyelt kérdés

Második randevún tett rám egy, két megjegyzést egy férfi, ami eléggé rosszul esett.

Sajnos hajlamos vagyok izgulni bizonyos helyzetekben. Úgy éreztem, hogy nem tudok feloldódni a társaságában, nyilván Ő is érzékelte ezt és többször elmondta, hogy látja mennyire izgulok, többször is elmondta.. ezzel nem is volt gond, bár az rajtam nem segít, ha milliószor a "fejemhez vágják", hogy mennyire görcsös vagyok (a görcsös szót nem használta) 😅 Ami leginkább rosszul esett, hogy azt mondta rólam, hogy olyan vagyok, mint egy húszas évei elején járó kislány, aki nem tud mit kezdeni a helyzettel.. Őszintén szólva nem vagyok egy nagyvilági pasizós nő, de ha jó egy randi és egy hullámhosszon vagyok az illetővel, akkor könnyebben fel tudom oldódni, minden könnyebb..

Úgy váltunk el, hogy még találkozunk, viszont olyan rossz érzéseket keltett bennem ez az egy mondat, amit egyébként többször elmondott, hogy azon gondolkodom lemondom az egészet.

Jogosan esik rosszul vagy túlreagálom?

dec. 11. 22:30
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
34%

Akárhogy magyarázod, nincs rendben, ahogy a fordítottja sem.

Ha férfiak tesznek dehonesztáló, sértő általánosításokat nőkre, nekik sem az fog eszükbe jutni, hogy nyilván hozzájuk szépen fognak viszonyulni azok a férfiak, mert majd látják, hogy ők "nem olyanok".

Egyébként soha nem volt problémám ilyen téren a nőkkel, sőt, inkább az ellenkezője igaz személyesen rám a való életben.

De ettől még nem tartom normálisnak azt, hogy egyre többen leírnak ilyeneket.

Főleg úgy, hogy ha én írok valós negatív tapasztalatokat az életemből néhány nőről (arról egy szót sem szólva, hogy minden nő, vagy akár a nők többsége olyan lenne, mint akikről írok), akkor egyeseknél már annak is negatív a fogadtatása.

dec. 12. 13:26
 42/50 anonim ***** válasza:
85%
Számomra nagyon fontos a nyugalom, szóval ha valaki mellett folyamatosan stresszelnék valószínű nem folytatnám az ismerkedést.
dec. 12. 18:57
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Ezt olyanok szokták mondani akik iránt először is nem ébred benned elég bizalom, másodszor meg vonzalom se túl sok. Ilyenkor ők zokon veszik hogy "visszafogott" vagy, szégyenlős, gyerekes, kislányos, prűd meg még a tököm tudja mi minden vagy, de az nem jut eszükbe hogy attól hogy vele nem úgy viselkedsz mint egy nő akinek bejön a férfi, és jól érzi magát vele, attól még másokkal viselkedhetsz úgy, és még erőltetni se kell. Annyi hogy más jobban bejön, és jobban összeilletek. De ő erre nem gondol hogy egyszerűen csak ösztönösen nem is akarod hogy ő nagyon elcsábuljon, mert kicsit undorít a személyisége.
dec. 14. 04:48
 44/50 anonim ***** válasza:

"Arról nem is beszélve, hogy ez magát a randit abszorbeálja.."

Mit csinál? 😮🤣

dec. 14. 08:23
 45/50 anonim ***** válasza:
Adszorpció vagy abszorpció, nem mindegy 🤣 Az egyik egy gáz elnyeletés folyadékban a másik egy szilárd felületen való megkötés😄 Lehet lefingja a randit és gáz formájában elnyeletődik az esőben🤣
dec. 14. 08:42
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Minek randizol olyannal, akinek a jelenlétében nem tudsz természetesen viselkedni?
dec. 14. 10:10
 47/50 anonim ***** válasza:

Nem volt sértő, de igaz volt.

Ha nem tudsz (ő se segített) feloldódni a társaságában, nem lesz ebből semmi.

dec. 14. 12:38
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem volt sértő, de ostoba egy megjegyzés volt. Mert a saját szerepét az egészben sehol nem firtatta, pl nem illetek össze vagy ő lenne kellemetlen társaság neked és azért viselkedhetsz a társaságában valahogy. Vagy akármilyen körülmény miatt. Emiatt ő valószínű nehéz eset és máskor sem fog arra gondolni hogy nemcsak másnál lehet a hiba hanem nála is.
dec. 14. 15:28
 49/50 anonim ***** válasza:

"Jogosan esik rosszul vagy túlreagálom?"

Ne mi döntsük el, főleg, hogy fogalmunk sincs mit akartok egymástól.

dec. 15. 12:29
 50/50 anonim ***** válasza:

Nem volt sértő.

"ha jó egy randi és egy hullámhosszon vagyok az illetővel, akkor könnyebben fel tudom oldódni, minden könnyebb..

Sajnos ez vele nem történt meg.

Kár erőltetni.

dec. 15. 21:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!