Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted ez sértő megjegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez sértő megjegyzés egy 32 éves nő számára?

Figyelt kérdés

Második randevún tett rám egy, két megjegyzést egy férfi, ami eléggé rosszul esett.

Sajnos hajlamos vagyok izgulni bizonyos helyzetekben. Úgy éreztem, hogy nem tudok feloldódni a társaságában, nyilván Ő is érzékelte ezt és többször elmondta, hogy látja mennyire izgulok, többször is elmondta.. ezzel nem is volt gond, bár az rajtam nem segít, ha milliószor a "fejemhez vágják", hogy mennyire görcsös vagyok (a görcsös szót nem használta) 😅 Ami leginkább rosszul esett, hogy azt mondta rólam, hogy olyan vagyok, mint egy húszas évei elején járó kislány, aki nem tud mit kezdeni a helyzettel.. Őszintén szólva nem vagyok egy nagyvilági pasizós nő, de ha jó egy randi és egy hullámhosszon vagyok az illetővel, akkor könnyebben fel tudom oldódni, minden könnyebb..

Úgy váltunk el, hogy még találkozunk, viszont olyan rossz érzéseket keltett bennem ez az egy mondat, amit egyébként többször elmondott, hogy azon gondolkodom lemondom az egészet.

Jogosan esik rosszul vagy túlreagálom?

tegnap 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem, egyáltalán nem volt sértő, csak őszinte és igaz. Az igazság pedig kényelmetlen is tud lenni.

Ti nők, folyamatosan azt kéritek, hogy mi férfiak legyünk őszinték veletek. Aztán amikor valaki tényleg őszintén megmondja mit gondol rólatok, akkor jön ez a sértődékenység.

Személy szerint ezért is gondolom azt, hogy a kegyes hazugságot kell alkalmazni a nőkkel szemben, mert akkor nincs ez a sértődékenység, meg hiszti sem.

tegnap 22:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne erőltesd, érezted is, hogy feszengsz, és ő még rá is erősít ilyen minősítő megjegyzésekkel...
tegnap 22:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Kedves Első! Szerintem egy ilyen helyzetben inkább arra kellene törekedni, hogy oldódjon a hangulat.. Persze ez mindenkinek máshogyan történik. Nekem nem sokat segít, ha kiemelik, hogy az adott helyzetben mennyire görcsös vagyok, amikor pedig lehet, hogy az életben nem feltétlenül jellemzi.. Csak maga a szituáció olyan, hogy zavarban van az ember.
tegnap 22:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

"tényleg őszintén megmondja mit gondol rólatok, akkor jön ez a sértődékenység."

AZ őszinteség elvárása nem azt jelenti, hogy mindent el kell fogadni, csak mertőszinte a másik.

tegnap 22:44
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Egyetértek veled abban, hogy arra kell törekedni, hogy oldódjon a hangulat, de az már nem igazán őszinteség, hanem stratégia - amit elvileg ti nők utáltok. Ha befogom a számat, és oldom a hangulatot, akkor már nem vagyok veled teljesen őszinte. Ha őszinte vagyok egy nővel, akkor elmondom, mit gondolok, punktum.

Megtanultam azonban, hogy a nők a negatív kritikát egyáltalán nem bírják, szóval ja, egy ilyen helyzetben vagy eltitkolom amit gondolok, és arra terelem a dolgot, amerre kell, vagy hazudok egyet.

Amit a nők kérnek: légy teljesen őszinte, és tetsszen is, amit mondasz: tulandonképpen lehetetlen. Ahhoz tökéletesnek kellene lenned, barátom.

tegnap 22:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha őszinteséget kérsz, akkor el kell fogadnod a másik véleményét.

Az már más dolog persze, hogy azonosulsz-e azzal, amit ő mondd.

Nekem elegem van már abból a sok aljas hazugságból, ami a férfi-nő kapcsolatokat illeti. Személy szerint a negatív kritikát is jobban elviselem, mert ez igaz.

De ez én vagyok, más nem nem ilyen személyiség, mint én.

tegnap 22:50
 7/16 A kérdező kommentje:

5

Részben igaz, de a nyers kommunikáció nem építő, pláne egy randi helyzetben, amikor még alig ismered a másik embert és érzékenyebben reagálsz ilyen kijelentésekre. Arról nem is beszélve, hogy ez magát a randit abszorbeálja.. Lehet finomabban, viccesen megfogalmazni dolgokat, ami nem romboló, nekem ez a véleményem. Ez nem az jelenti, hogy az iletto oszintetlen..

8/16 anonim ***** válasza:
86%
Ez bunkóság. Nem tudom elképzelni azt a szituációt, amiben előnyös egy 32 éves nőt "huszonéves kislányhoz" hasonlítani. Persze tudom mire gondolt, én is éltem már meg, hogy egy adott illető megjelenése vagy viselkedése valahogy olyan esetlen. Egy empatikus ember megpróbálná oldani a feszültséget és nem kontráz rá azzal, hogy ezt kihangsúlyozza.
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy érdekes tapasztalat lehetne, ha ezt így (a döntésedtől függően a következő találkozón vagy csak írásban) elmondanád neki. Nem számonkérően, nem vádlóan, csak ilyen egyszerűen és szépen, ahogy ide leírtad, a saját érzéseidet kihangsúlyozva.

Magas érzelmi érettség kell hozzá, hogy erre megfelelően tudjon reagálni, de ha sikerül, az egy nagyon pozitív pont lehet.

tegnap 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 Teljesen jól gondolod, kérdező.
tegnap 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!