Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez sértő megjegyzés egy 32 éves nő számára?
Második randevún tett rám egy, két megjegyzést egy férfi, ami eléggé rosszul esett.
Sajnos hajlamos vagyok izgulni bizonyos helyzetekben. Úgy éreztem, hogy nem tudok feloldódni a társaságában, nyilván Ő is érzékelte ezt és többször elmondta, hogy látja mennyire izgulok, többször is elmondta.. ezzel nem is volt gond, bár az rajtam nem segít, ha milliószor a "fejemhez vágják", hogy mennyire görcsös vagyok (a görcsös szót nem használta) 😅 Ami leginkább rosszul esett, hogy azt mondta rólam, hogy olyan vagyok, mint egy húszas évei elején járó kislány, aki nem tud mit kezdeni a helyzettel.. Őszintén szólva nem vagyok egy nagyvilági pasizós nő, de ha jó egy randi és egy hullámhosszon vagyok az illetővel, akkor könnyebben fel tudom oldódni, minden könnyebb..
Úgy váltunk el, hogy még találkozunk, viszont olyan rossz érzéseket keltett bennem ez az egy mondat, amit egyébként többször elmondott, hogy azon gondolkodom lemondom az egészet.
Jogosan esik rosszul vagy túlreagálom?
Első randi lévén, itt senkinek semmit nem kell kérdező. Rámutatott arra, amit csinálsz, mert feltűnt neki, ennyi történt. Talán abból a célból tette, hogy erre te elmagyarázod ennek az okát és elmondod, hogy annyira neked nem jön ő be, hogy neked ne legyen a helyzet ilyen feszkós, aztán ezzel megspórolhattál volna pár kört és fejtörést magatoknak.
Nem kaptál sértést, de hagyd a fenébe, ne kelljen szerencsétlennek még külön azért tepernie, hogy kihúzza belőled, nem tetszik neked.
"Ez bunkóság. Nem tudom elképzelni azt a szituációt, amiben előnyös egy 32 éves nőt "huszonéves kislányhoz" hasonlítani."
Én igen. Ez minden olyan helyzet, amikor a 32 éves nő fiatalabbnak akar látszani. 😃
Én megmondtam volna ezek után, hogy köszönöm szépen a randit, de nem egymást keressük.
Nem voltam még ilyen izgulós randin, mert ismeretlennel nem randizok, csak olyannak szoktam randiig eljutni, akit már korábban egy jó ideje ismerek. De ilyen megjegyzést én havertól sem szívesen hallanék. Lerí róla, hogy nem ilyen nőre vágyik, mint én.
Látszik, hogy a féfiaknak nem nagyon van érzelmi intelligenciája :/
Ha látom, hogy a másik izgul, akkor megpróbálom oldani a hangulatot. Ennyi. A másik is tudja magáról, hogy izgul, minek többször utalást tenni rá, ettől csak még jobban rosszul érzi majd magát.
És az, hogy nem mondod ki, azzal nem hazudsz :D de ha kimondod többször is, azzal csak kinyilvánítod, hogy ez neked nem tetszik, a másikat pedig még kellemetlen helyzetbe is hozod. Ha nem jött be, zárják le, ennyi, nem csúszómászóként csak utalgatok rá. Na, ez nem őszinteség ;)
Kérdező, azóta keresett a férfi?
"Ez bunkóság. Nem tudom elképzelni azt a szituációt, amiben előnyös egy 32 éves nőt "huszonéves kislányhoz" hasonlítani."
Egyébként van egy-két ilyen szituáció, például ha az illető direkt kéri, hogy gondosan becsomagolt finomkodás helyett az őszinte nyers benyomást fogalmazd meg, vagy amikor már nagyon vállalhatatlan az illető gyerekes viselkedése és semmilyen jó szóból nem ért.
De egyiket sem tudom elképzelni második randin.
"Látszik, hogy a féfiaknak nem nagyon van érzelmi intelligenciája :/"
Most ezt azért kapja meg a komplett férfi nem, mert ideírt néhány egysejtű? :D Ezen "látszik"?
Bezzeg, ha a nőkre érkezik valami hasonló kaliberűen szexista, általánosító beszólás, akkor rögtön incel, világnyomoréka, nőgyűlölő meg minden aki mondja.
Hát, a fordítottja se különb.
A kérdésre: Igen, szerintem egyértelműen sértő ez a megjegyzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!