Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyerekes írni neki ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes írni neki ilyen üzenetet?

Figyelt kérdés

Most kezdtünk még csak el járni, mind a ketten a húszas éveink közepén járunk.

Gondoltam rá, hogy írok neki valami szép üzenetet reggelre mire felkel, hogy jobban induljon a napja.

Valami olyansmire gondoltam szépen megfogalmazva, hogy mennyire jól elvagyunk, milyen gyorsan repül együtt az idő, szeretek vele lenni, milyen jó volt ismét vele stb.. valami kis cukiság, hogy már reggel mosolyt csaljak az arcára.

Ez szerintetek gyerekes vagy nem?

jan. 12. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elkezdtünk járni kifejezés ami gyerekes. Abban nem látok semmi rosszat, hogy írj neki reggel valami kedveset. Mármint… Nem alap az ilyesmi kommunikáció egy kapcsolatban? A saját gondolataid a saját szavaiddal.
jan. 12. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyerekes,csak így önmagában sztem felesleges ennyire evidens dolgokat leírni. De a kedveskedés amúgy jó ötlet, csak akkor már érdemes beleszőni valami személyesebbet pl. "amikor a parkban együtt sétáltunk és megfogtuk egymás kezét,nagyon jól éreztem magam", vagy "annyira jó volt együtt szalonnát sütni", "nagyon ügyes voltál a teniszezésben,alig várom,hogy megint játszunk" stb. stb.
jan. 12. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fontosak az ilyen kedveskedések, nem gyerekes.

Ilyenkor szerintem még az is jól tud esni, ha azt írja valaki, hogy "legyen szép napod".

jan. 12. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A másik emberrel éreztetni hogy szereted, fontos neked sosem gyerekes! Sőt nagyon is szükséges egy kapcsolatban. Írj rá nyugodtan, de egy reggeli üzenetet amikor mindenki rohan ne ereszd túl bő lére.
jan. 13. 00:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne legyenek elvárások vele szemben mert sokszor siet az ember és nem mindig van idő reggel azonnal normálisan reagálni.
jan. 13. 01:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem gyerekes, ez hozzátartozik az udvarlási rituáléhoz. Nyugodtan írj rá, jól fog neki esni.
jan. 13. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Ezt itt kellett megkérdezned?

Segítsünk majd abban is, hogy mit hova tegyél?

jan. 13. 19:13
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat de már az első után írtam is neki.

Nagyon boldog volt tőle. Írásban is áradozott milyen aranyos vagyok aztán ma személyesen is. :D

jan. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!