Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolózni? Tudom így elég gyerekes és primitív a kérdés, de ha valaki esetleg le tudná írni hogy mik a lépések nagyon megköszönném
úgy hallottam hogy elvileg a fiú irányítja a lányt,meg hogy ez, jön magától,de akkor is gondolom vannak "praktikák" stb....kérlek segítsetek nekem
előre is kösziiii
lány 16
:D
igazából a csók nyersen úgy néz ki, hogy két ember nyelve körkörösen együttmozog.
de nem érdemes rögtön "letámadni" először csak érj hozzá az ajkához, és ha viszonozza, nem húzódik el, akkor elfordíthatod a fejed, és jöhet a nyelvvel való tevékenykedés:D
igazából ezen kívül az is fontos, h közben nyeljél, ne zúdíts rá egy l nyálat... mer egy csók közben az ember nem fürdeni akar:D
kérdezd meg, hogy "milyen volt?" és általában el szokták mondani, nekem pl. azt, h lassítsak, lassabban körözzek, mert azért nem kell benne megfulladni. és akkor majd ő is el fogja mondani, sé tudsz vele mit kezdeni:-) (egyébként szerintem egy csók van olyan szenvedélyes, hogy tényleg vége legyen a világnak, és akkor bizony erőteljesen és gyorsan fog körözni az az ember, aki ezt átérzi):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!