Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkoznom nála? (Meleg kérdés, homofóbok véleménye nem érdekel. )
Egy vidéki egyetem mesterszakján tanulok és van egy meleg tanárom, aki 5 évvel idősebb nálam. Nagyon jó pasi, szívesen ismerkednék vele, de nem tudom, hogyan közelítsek felé. Örülnék néhány jó ötletnek ezzel kapcsolatban.
24/F
Én azt hallottam, hogy tanár-diák kapcsolatból általában semmi jó nem sül ki, mert alapból egy alá-fölérendeltség áll fenn.
Az ilyen kapcsolatoknak meg sosincs jó vége, mert egy kapcsolatban az a fontos, hogy "egyenlő" felek legyenek, így meg mindig az lesz, hogy "fölötted állna" az adott ember.
Biztos vagy benne, hogy olyan, mint te? Tanárokról gyakran terjesztik ezt még akkor is, ha nem úgy van.
Pl. "az a b*zi tanár megint egyest adott".
Aztán szépen elterjed, és a 47. embernek már csak annyi marad meg, hogy a tanár a saját nemét kedveli. Szóval nézz utána alaposan, nehogy pofára ess.
Igen, biztos vagyok benne, hogy ő is más. Facebookja alapján egyértelmű, emellett pedig akiről eddig én azt gondoltam, hogy meleg, mindről be is bizonyosodott (kicsit más meleg szemmel nézni a világot...).
Én is arra gondoltam, hogy kettesben kellene vele maradni és úgy néhány "jelet" adni.
A melegek facebookon gyakorta nem írják ki, hogy kapcsolatban vannak, pl mert a partner nem akarja terjeszteni ezt az infót. Szóval légy óvatos, lehet hogy van valakije.
Valami semleges témát keress, a tananyag pl elég jó ötletnek tűnik, esetleg kérj segítséget valami saját, iskolán kívüli projecthez ami beletartozik a szakterületébe. A lényeg, hogy nem 20 ember előtt kelljen vele beszélned... Aztán majdcsak kialakul hogy mi van.
nem tudom, hogy mennyire vagytok ilyenek, nincs közvetlen kapcsolatom melegekkel, de mint lány tutira örülnék vmi ilyen odacsempészett dolognak... Pl vmi vers/idézet/virág ((mégegyszer mondom, NEM tudom, hogy hogy működik 2 pasi közt, mennyire viselkedtek lányosan))....
ha nagyon gáz, bocsi, nem akarlak bántani:)
b var óra után rányomulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!