Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irni akarok az exem gyereke anyjanak hogy leku**az*a, a gyereke az elete. Ha megteszem ezt, en egy rossz ember vagyok?
Igyis csak nagy nehezen lathatta a gyereket, mert a gyerek anyja nem engedte neki pedig egy rossz szot sem szolt neki, nem mert. Ha beszelek vele es elkuldom neki miket mondott rola, biztos vagyok benne hogy nem fogja latni a gyereket..szerintem neki rolam ugyanugy rosszakat mondott, mint rola nekem. Megerdemelne hogy szenvedjen o is mint ahogy en most.
Nagyon csunyan cserben hagyott engem, osszetort. Azt akarom hogy neki is fajjon. A gyereke az elete, ha nem latja megvan orulve.
Rossz ember vagyok ha ilyen gondolataim vannak?
De o sokkal rosszabbat tett velem, es ha megteszem ezt akkor sem orokke vesziti el a gyereket, egy ido utan ugyis ugyanugy latjatja.
Nyilván az vagy. Ez ugye nem kérdés? Remélem, neked nincs gyereked. Kezdjük ott, hogy nem csak a pasival csesznél ki, hanem a gyerekkel is. Bármit tett veled, megérdemled, az ilyen a szememben nem nő, nem ember.
N
Tonkre tett engem teljesen.
Azt akarom hogy neki is fajjon.
Csak az a baj, a gyerek anyja egyutt akar lenni vele, amikor nem engedte hogy lassa az azert volt, hogy vissza menjen hozzajuk.
Nem tudom milyen szemmel latna a dolgokat a no ha irnek neki. Lehet el sem ernem amit akarok
Gondolom, visszament a csajhoz. Vagyis elérte, amit akart. Szerinted mennyire hinne neked a nő? Egyáltalán nem érdekelné, hogy mit mondott, mivel az volt a célja, hogy visszamenjen, vagy így, vagy úgy. Ez sikerült, neked ott már szereped nincs, törődj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!