Sokat gondolkoztam, hogy kiírjam-e ezt a kérdést, de megteszem. Mit tegyek ha nem akarok élni és nincs életcélom?
Már nagyon régóta több éve azt érzem,hogy nem akarok élni nem érdekel semmi, de mióta apukám meghalt rosszabbodott a helyzet sokszor csak úgy sírhatnékom van, egyszer jó kedvem van egyszer meg depresszióba esem ha szólnak hozzám se válaszolok. És egész nap csak aludnék, mert állandóan álmos vagyok és ezalatt mindig azt megy a fejemben,hogy meg akarok halni el akarok tűnni a világból. Semmi sem okoz örömöt nem érdekelnek az emberi kapcsolatok sőt undorodom az emberektől és kimenni se szeretek a házból volt,hogy egy hétig ki sem mozdultam és nem hiányzott az, hogy kimenjek legszívesebben sírnék ha ki kell mozdulnom.. És tudom, hogy ha nem változtatok magamon egy csődtömeg leszek, de nem is akarok, nincs semmi akarat erőm már belefáradtam mindenbe. Úgy érzem nem bírom sokáig és már sokszor azon gondolkozok, hogy melyik lenne a leghatásosabb öngyilkossági módszer, úgy se hiányoznék senkinek. De sajnos ahhoz is gyáva vagyok,hogy megtegyem..
20/L
Szóval ha egyszerre eltűnne minden ember és csak te lennél ezen a földön és így megtehetnél majdnem mindent akkor sem jutna eszedbe semmi amit szeretnél?
Ha gondolod írhatsz 1 éve még én is pont ebben a helyzetben voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!