Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt álmodtam, hogy az exemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alexandrabea kérdése:

Azt álmodtam, hogy az exemtől lett gyerekem. Pedig én nem is gondolokodok azon hogy gyerekem legyen mert még csak 18 éves vagyok, de az ami igaz hogy még szeretem az exem, és ő sokszor szokott írni nekem. Vajon mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Álmoskönyv. Amúgy nem sok jelentése van én múltkor összevesztem egy ismerősömmel aznap éjjel fehér patkánnyal álmodtam,akkor most ez mit is jelent?!:DD
2014. dec. 29. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Én régen azt álmodtam, hogy szögekkel harcolok egy bálna ellen, aki le se szart.

Aznap nyár volt.

Úristenezmitjelent?!

2014. dec. 29. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom. A tudatalattid üzen ezzel valamit.

Nekem sajnos biztos! Mert én azt álmodtam, hogy csókolózok egy csajjal aki aztán lerúg a földre és közli velem, hogy "ebből elege van" és meg akar ölni, mert annyira rossz vagyok ebben... A kialakuló csók-komplexusaim miatt ez tuti hogy ennek a kivetülése :(

2014. dec. 29. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy szereted az exed. Várj, ezt eddig is tudtuk.
2014. dec. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!