Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért nem írnak a férfiak?
Van 3-5 matchem egy héten és egyik sem ír, szerintem a férfi dolga lenne a kezdeményezés...
biztos hasznàljàk az appokat mert jobbra húztak így lett match -.-'
ennyi jó nő van a társkeresőn?
Nálam ez úgy szokott lenni sokszor,h bár látom,h vannak matchek ,de épp mondjuk jön valami program, rövid sablont meg nem akarok írni, így úgy vagyok vele,h majd később írok, aztán van hogy kimegy a fejemből és csak pár nap múlva jut újra eszembe. Aztán van,h addigra már felszívódott,mert ha nem írtam neki egy napon belül akkor már töröl, de olyan is volt aki pár órán belül rámírt,h "ha matchelek,mér nem tudok üzenetet írni" aztán meg letiltott,mire válaszolhattam volna. Hát bocs,h van életem ezen kívül is. De olyan szempontból nem baj,h aki ilyenekből ekkora ügyet csinál,azzal amúgy se passzolnánk. Amúgy ha éppen van egy kis időm,akkor úgy szeretem rászánni magam és inkább valami tartalmasabb üzenetet írni.
Meg ugye olyan is van,h valakivel már úgy mélyebben benne vagyok az üzenetváltásba, és közben bár bejönnek újabb matchek,akiket korábban jobbra húztam,de ha valaki pont jobban felkeltette az érdeklődésem,vagy akár már találkozgatás fázisban vagyunk,akkor addig a többinek nem szoktam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!