Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Irjak neki vagy varjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irjak neki vagy varjak?

Figyelt kérdés
Egy sracrol van szo akivel tinderen matcheltunk amikor a varosomban volt. Viszonylag sokat chatelunk, egyikunk se keres most kapcsolatot, inkabb csak valakit akivel jo a szex... Neha tobb napig nem ir, most szerda ota nem beszeltunk... Mondjuk az utcso uzenetem nem kerdes volt... Kiderult hogy Januar vegen az o varosaban leszek... Szerintetek rairhatok ujra vagy csak varjam amig ir es ha nem akkor hagyjam? 25L
ma 16:11
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem ezt a macska-egér játékot, ha mindketten akartok a másiktól valamit, akkor miért csak vártok a sült galambra? Aztán a végén meg éhen haltok képletesen. Ha dugni akarsz vele, akkor a szádat ne csak szopásra használd, vagyis a kezedet, ne csak faxverésre. Ha meg nem akarsz, akkor ne írj neki ilyen egyszerű a matek cica.
ma 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold túl, ha tényleg csak szexelni akartok és lenne rá lehetőség, mert épp egy városban lesztek akkor írj rá ezzel. Nem kell ezt a játszmázást tolni, hogy ki mikor kereste a másikat, ezt csak akkor érdemes nézni ha azt érzed, hogy terhes vagy már a másik számára és ő sose keres.
ma 16:15
 3/9 A kérdező kommentje:
De lehet nem rogton ezzel irnek ra, meg beszelgetnek tovabb vele a szexrol es utana hoznam fel...
ma 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

Csajszi

1 íratlan szabály

Tömegközlekedési eszköz és Férfi után nem loholunk

Hagyd jönn a következő

Ne alázd magad

N

5/9 A kérdező kommentje:
Hmm nem, sztem ezen a szinten en is erdeklem ot
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Oké megkérdezem röviden:

akarsz dugni vele?

ma 16:17
 7/9 A kérdező kommentje:
En igen :D de mi van ha o nem? Akkor is ha nem ugy tunik amikor eppen irogatunk
ma 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha legalább te biztos vagy abban, hogy dugni akarsz, akkor írj neki!

Próbáld meg úgy alakítani a beszélgetést, hogy jó irányba terelődjön a téma.

Én amúgy jobb szeretem azokat a csajokat akik szókimondóak és nem csak kerülgetni lehet velük a forró kását, akár akkor ha dugni akar, vagy akkor ha nem akar velem SOHA találkozni.

ma 16:23
 9/9 anonim válasza:
44%
Ha meg akar dugni, jelentkezni fog. Ne Te ajánlgasd magad!
ma 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!