Írjak neki vagy várjak?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival. Általában én szoktam beszélgetést kezdeményezni. Most viszont nem írtam neki, így hétfő óta nem beszéltünk, és nem tudom, lehet hogy azt várja, hogy én írjak, vagy ennyire nem érdeklem...nov. 14. 20:03
1/9 anonim válasza:
Neked kell tudni, de én nem írnék, és mondom ezt férfiként.
nov. 14. 20:27
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ilyen van 😓
nov. 14. 20:28
3/9 anonim válasza:
Ahogy az 1-es mondja. En sem irnek neki.
Ha egy ferfi akar valamit, ha erdekled, akkor ir magatol, keres.
nov. 14. 20:46
4/9 anonim válasza:
Csütörtök van. Ha érdekelnéd, már kedden jelentkezett volna.
nov. 14. 20:51
5/9 anonim válasza:
Kiábrándító,hogy arra nem kèpesek, hogy annyit mondjanak, hogy bocs, de nem. Folyamat ilyenekbe futok bele. Nem èrdekled, mèg annyira sem, hogy ezt közölje. Lèpj tovább.
nov. 14. 21:03
6/9 anonim válasza:
#3: Annyit pontosítanék, hogy nemtől függetlenül igaz az, hogy akit érdekelsz, az keres.
nov. 14. 21:04
7/9 anonim válasza:
Taplóság ha valaki ennyire egyoldalúba navigálja az ismerkedést, beszélgetést. Ha soha nem keres, akkor valószínűleg nem ő a te embered. Főleg ha ennyi nap után se esik le neki.
nov. 14. 21:24
8/9 anonim válasza:
Enged el. Nem érdekled.
nov. 14. 21:28
9/9 anonim válasza:
ez elég offosan hangzik, lásd be te is ha valakivel ismerkedsz akkor keresed
legalább írsz neki, vagy telefonáltok vagy találkoztok de ez az 1hét no kontok elég gáz
nyilván nem te vagy az egyetlen a képben, vagy csak potlék vagy az meg h mindig te keresed nem pálya hiszen ha régi modiak akarunk lenni neki kellene udvarolnia jo modern világban élünk de ez csak kb a letoj kategoria
F/31
nov. 15. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!