Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért zavar ennyire, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ennyire, hogy mással van?

Figyelt kérdés

A baráti társaságból az egyik srác fél évig futott utánam. Minden nap beszélgettünk, konkrétan korán reggeltől hajnalig. De nem akartam vele komolyan randizni, több okból sem. Az okok egy részét nem akartam mondani, mert jól esett amúgy az, ahogy viselkedett velem és megbántani sem akartam. De ezt kommunikáltam is felé az elején, hogy én egy ideig nem akarok újra randizni, mert akkor ért véget a kapcsolatom. Utána mondtam, hogy inkább magamra akarok koncentrálni. Mindig volt valami. Ha épp nem jutott eszembe semmi, akkor idegesítettem. Kisbabás, esküvős videókat és képeket küldtem neki, gondolván, hogy ettől megijed. Nem tette. Egész F1 és focieb alatt hülyébbnél hülyébb kérdéseket tettem fel neki, mindenre válaszolt türelmesen. Büntetők közepén felhívtam, "csevegni". Simán lehalkította a meccset és beszélgetett velem.

Az tette be nála a kaput, mikor elkezdtem féltékeny lenni, alaptalanul. Akkor mondta, hogy szerinte ezt hagyjuk, mert ő fél éve vár rám, én ezzel szemben fél nap nem válaszolás után kiborultam rá, és a bizalomnak alapvetőnek kéne lennie stb.

Eltelt 4 hónap, nem beszéltünk, nem is találkoztunk.

Csütörtökön megtudtam, hogy barátnője lett... És az estét végigsírtam, visszaolvastam a régi beszélgetéseket, aztán hirtelen ötlettől vezérelve írtam neki. Beszélgetni kezdtünk, majd pénteken is beszéltünk egész nap, mindenféléről. Este küldtem neki képet, hogy lasagnet készítek és megkérdeztem, hogy nem kér-e belőle. Igent mondott, mondtam, hogy hozzon bort is. Tusol és jön. Utána írt, hogy ezt nem teheti. Kérdeztem, miért, megint csak annyit írt, hogy "hát mert nem". Kérdeztem, van-e bármi ok is, mire írta, hogy nem lenne fair dolog sem velem szemben, sem saját magával szemben sem, ha átjönne, és mással sem... És hogy benne van valamiben, amit nem akar elrontani.

Igaza van, tudom. Mégis ez engem teljesen a padlóra küldött, ma enni sem bírtam, fel sem keltem az ágyból. Nem tudom, miért van rám ilyen hatással ez most, mikor korábban, ha kettesben akart találkozni, a csillagokat is lehazudtam az égről, hogy épp miért nem jó.

ma 01:12
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Butuska vagy.

Azét zavar mert kedveled de más jobban bánt vele mint te és most buktad a pasit.

ma 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!