Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nem zavar, ha a nő nyitottban van és a tudat,hogy utána mással bújik ágyba?
Figyelt kérdés
Hogy kezelitek ezt a dolgot?2022. márc. 18. 07:06
1/16 Noren1989 válasza:
Nem vagyok önző típus ilyen nőkkel.
Alapból szeretem a monogám nőket, de ha csak valaki b_szásra jó, hát lelke rajta, körbeadjuk, mint egy spanglit.
Amúgymeg: mindig az a fontos, hogy te legyél az utolsó :DDD
3/16 anonim válasza:
Örülök neki, hogy fejelttebbek.
Én is hagyom már 20 éves korom óta mindegyik szerelmemnek, hogy nyugodtan legyen szerelmes mással is.
Így még több a jóság, élmény, csoda.
Örömmel kezelem ezt.
4/16 Noren1989 válasza:
#2, azt jelenti, hogy a kapcsolati státusza fb-on foglalt, a puncijában meg egyedülálló.
5/16 anonim válasza:
Ha csak összejàrunk nem zavar,adott esetben izgat is.
6/16 anonim válasza:
4! Tehát akkor a nyitott kapcsolatokról beszélünk? csak, hogy egyértelmü legyen.
7/16 Noren1989 válasza:
Igen, nem nyitott templomkapuról, vagy egy Megalodon nyitott szájáról :DDDD
8/16 anonim válasza:
Biztos nyitott ablaknál alszik.
9/16 anonim válasza:
7! Csak tudod ezt normálisan is le lehetett volna írni...
10/16 Noren1989 válasza:
Tudjuk be annak, hogy reggel 7 volt még csak, rendben?
Sokan így is értettük a kérdést, plusz a gondolatolvasósdi fejleszti a fantáziát :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!