Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akiket zavar ha a nő többet keres náluk, hogy reagálnak arra ha már a kapcsolat alatt kezd többet keresni náluk a párjuk?
TISZTÁBAN VAGYOK VELE, hogy nem minden férfit zavar, a kérdésem nem azt a célt szolgálja, hogy minél többen leírják alá, hogy rájuk ez nem is igaz. :)
Illetve kérlek ne kezdjünk szidalmazni senkit a preferenciái miatt, nem is arra vagyok kíváncsi, hogy "jogos"-e, ha ez zavar valakit.
Hallgattam egy podcastet ma reggel, amiben egy férfi arról beszélt, hogy őt és még néhány férfit frusztrál, ha a párjuknak nagyobb a jövedelme.
Azt értem, hogy ezt egész könnyű kiszűrni ismerkedéskor.
De arról nem beszélt és nekem nem is egyértelmű, hogy mi van akkor, ha x év kapcsolat, összeköltözés után fordul a kocka, és pl. akkor kap előléptetést a nő? Ilyenkor megkéri a férfi a párját, hogy ne fogadja el? Vagy ösztönzésként fogja fel, és ő maga is megpróbál feljebb lépni a karrierjében, hogy újra ő keressen többet? Vagy mi történik ilyenkor?
Hogy lehet a mai, hullámzó fizetések mellett ezt kezelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!