Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, hogyan reagalnatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan reagalnatok, ha megtudnatok, hogy egy no terhes volt, elvetette es nem szolt nektek (komolytalan kapcsolatban)?

Figyelt kérdés
en esetemben, az ismerkedes elejen, de nem akart a pasi komoly kapcsolatot, én masra hallgatva nem mondtam el.El akartam neki mondani, tettem utalás, hogy fontos dolgot el kell mondjak, azokban a napokban fel is tortek a fiokomat, folyamatosan, en meg irtam levelet valakinek, benne volt ez es ra parora a pasi ignoralt es fiokom se tortek fel tobbet. Azota majdnem kibekultunk, most elmondtam neki, de nem ismeri el, csúnyákat irt, de feloldotta a tilast es kedves lett velem... Ti mit tennetek, hogyan kezelnetek a helyzetet? már sokszor bocsanatot kertem...en azota nem vagyok jol.
2017. aug. 20. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
tudta már
2017. aug. 20. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:

En rogton szeretnek tudni az ilyen dologrol. Vallalom a tetteim utan a felelosseget, de megtudnam erteni, ha a kapcsolat elejen felne elmondani (bar azt nem tudom, hogy miert...hisz kozosen hoztuk ossze).

Amennyiben kesobb mondana el, nagyban fuggne a reakciom attol, hogy mikent adja elo.

2017. aug. 20. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:

MIVAN?

Te beszélni magyar? :D

2017. aug. 20. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, azért az ilyesmit jobb már a kapcsolat elején elmondani, mert később csak a probléma lehet belőle.
2017. aug. 20. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Kirúgnám a nőt azonnal. Ha a feleségem lenne, elválnék.

Amúgy zagyvaságot írtál, értelmezhetetlen.

2017. aug. 20. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Az életben nem állnék veled többet szóba, nem vennélek emberszámba.
2017. aug. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!