Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, hogy a párom mással is le feküdt előttem?
Szóval nekem nehezemre esik elfogadni azt, hogy mással vesztette el a szüzességét.
mikor össze jöttünk nekem ő volt az első és az én tapasztalatlanságom miatt nem tudtunk szexelni illetve olyan szűk és érzékeny volt odalent mintha ő is szűz lett volna viszont nekem nem mondta el, hogy már elvette valaki más. 1 év kellett ahoz, hogy sikerüljön a dolog és hát le is esett, hogy mar nem szűz.
konkrétan az bánt, hogy egy jött mentel le tudott feküdni ráadásul nem mondja el, hogy történt) de velem 1 év kellett, hogy el lazuljon teljesen minden össze jöjjön. Pedig szeret meg tudna halni értem már csak abbol is ki indulva, hogy össze vesztem aposomékkal én elmentem kocsival mérgemben és ő képes volt 4 ora hosszat a kapuban állni míg vissza nem mentem. Én is szeretem ugyanígy viszont ha eszembe jut ez a dolog ráadásul relytélyes hogy történt mert kértem mondja el hátha könyebb lesz kettőnknek mi az amit rontottam én is,de nem hajlandó beszélni róla.
Ez egy önbizalomhiányos félimpotens lelkisérült kisfiú hiszije?
Mit számít kivel vesztette el??
Te nem vagy alkalmas semmilyen kapcsolatra.
Már kidobtalak volna.
5-ös vagyok. Dobjál be egy xanaxot bro és nyugodj le a @ba.
Azért, mert te egy ilyen kis frusztrált gyökér lelkisérült kisfiúcska vagy még lehetett a "párodnak" előtted szexkalandja. Mit számít???
Ha ennyire zavar akkor keress szűz lányt, és bénázzatok közösen.
Mi a franc bajod van?
Az, hogy előtted megdugta valaki más? Baccki lehet hogy én voltam. Vagy más.
Egy részeg este, vagy valami és már csúszott is le a bugyi. Ennyi.
Veled van te kibaxxott szerencsétlen gyökér, téged szeret valamiért. Ezt értékeld te frusztrált kiskancsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!