Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar elérni ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar elérni ezzel a viselkedéssel?!

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel ismerkedtem (randiztunk is), de ez átment barátságba, leginkább részéről. Beletörődtem, úgy voltam vele legyünk akkor csak barátok, kapcsolatot tartom vele azóta is. Ha szó esik a férfiakról, egyből kérdezősködik, van hogy szándékosan nem válaszolok arra a részre, akkor meg átvált bunkó stílusba, és meg is jegyzi hogy figyelmen kívül hagytam. Volt hogy leírtam neki, pl hogy készülök a randira, itt ismét bunkó stílust vett fel.

ma 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Vele kellene randiznod, nem mással. Ő ezt gondolja. Te gondolhatod másképp, de férfiakról ne beszélj vele, ha kapcsolatban akarsz maradni vele.
ma 01:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, ha valóban így gondolja, mivel ugyan körülírva, de ő nem akar kapcsolatot. Ő tér rá erre a témára is, eszemben se lenne ilyet felhozni, nem hiába próbáltam kikerülni a kérdéseit..
ma 01:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Pontosítsunk: Olyan feltételekkel nem akar kapcsolatot, amit te szeretnél.
ma 01:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Gondolom itt az összejárogatásokra gondolsz részéről, de ezt azért zárnám ki, mivel tisztában van azzal hogy mi többet nem találkozunk.
ma 02:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gondolok semmit. Nem tudom mit csináltok. Ha nem találkoztok többet, akkor minek beszélgettek? Milyen barátságra gondolsz, miközben ő abban reménykedik, hogy összejárogattok? Itt hatalmas különbség van a kettőtök gondolkodásában és van benne némi elhallgatás, torzítás, hazugság. Ezt tisztába kellene tenni.
ma 02:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom ő miért beszélget velem, én azért mert tényleg megkedveltem, és eltudom fogadni mint barát. Nem történt semmi köztünk, egy puszi sem, és szó esett még az elején arról is, hogy egyikünk sem vevő a kalandokra, így nem hinném hogy ő ebben reménykedne. Részemről biztos hogy nincs semmi eféle..
ma 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!