Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ezzel a viselkedéssel elérni az exem?
Miért kellett újra beszélgetni, főleg nosztalgiázni, ha szakítottatok?
A reakció miatt gondolom te kezdeményezted, mert ez tipikus védekező reakció, hogy ne tudd még egyszer megbántani, és neked még sikerült egyet odaszúrni, gratulálok!
Érzelmi intelligenciád nyomokban nem tapasztalható!
Kedves 4. Válaszoló.
Sosem fogom megérteni a női logikát. Csak nekem fura ez a féltékennyé tétel... Nekem ebből logikusan az jön le, hagyjam békén nem az hogy ennek alapján jobban teperjek. Érez ezt mondta.
Csak az a furcsa, hogy egyik nap mondhatni engem akar,másik nap pedig eszébe jutott, hogy hát van neki valakije...
4-es vagyok
Félre ne érts, nekem ez jött le nőként, de amúgy én nem tudok az ilyesfajta viselkedéssel azonosulni.
Egyszerűen nem elég "tökös", hogy eldöntse és kimondja, hogy mi a fenét akar. Ha részedről lezártad, akkor inkább hanyagold a vele való kapcsolattartást.
Épp nem volt senkije, hát elővett volna téged, hogy míg nem talál jobbat, átmenetileg jó leszel.
Hogy milyen süket dumát nyomott, lényegtelen.
Lám, lett is egy új, s téged azonnal dobott.
Legyen önbecsülésed.
Blokkold mindenütt, email címét tiltsd le, közösségi oldalsdról töröld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!