Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebbokon gyerekes viselkedes, szakitas utan. Mit akar ezzel elerni? ( Igen, tudom. A kerdes is gyerekes)
Most fejeztuk be a kapcsolatot, de ugy viselkedik mint egy gyerek..
Tudni kell hogy O sosem volt a szociallismediak megszalotja. 5 evente egy kepet tett fel kb, azon kivul semmi mozgas.. Sosem erdekeltek ot az ilyenek.
Amiota befejeztuk, folyamatosan rajta ki magarol a kepeket, zeneket..(szerelmi banatosak, hogy mindent elveszitett) kozben probal feltekennye tenni, mutatni hogy jol erzi magat de latom rajta hogy megvan torve, fogyot rengeteget..
En szeretem ot es minden alkalommal csak a szivemet fajditja ha latom es tudom hogy direkt provokalni probal.
Mert csinalja ezt felnott ember letere? Mit akar ezzel elerni?
Azt gondolnam ha 15 evesek lennenk meg belefer, de O 32..
"En szeretem ot"
Akkor miért a szakítás?
Pont ezert.. Ez egy kinem mondott kapcsolat volt, mar hosszu idelye. Szerettuk egymast minden rendbe volt csak nem mertuk igy kimondani, talan attol feltunk hogy utana elromlana.. Amint megtettem, o megijedt..
Lehet ido kell neki, nem tudom.. De ezert se ertem mert idegesit direkt hisz nem artottam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!