Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az a feltételezés, hogy egy pasi akkor bunkó egy nővel, ha akar tőle valamit?
Figyelt kérdés
2016. dec. 14. 20:45
2/7 anonim válasza:
Igen, ahogy írod. Például, ha hajánál fogva cibálja be a barlangjába, akkor, egyértelműen akar a nőtől valamit.
3/7 anonim válasza:
Vannak érzelmi éretlenek igen. Akik nem tudják kifejezni magukat és az érzéseimet!
5/7 anonim válasza:
Van benne valami, de nem teljesen igaz, én legalábbis alapvetően kedves vagyok a lányokkal ,akitől akarok valamit. Bunkóskodni csak azokkal szoktam, akik ugyan tetszenek nekem, de tudom, hogy semmi esélyem sincs náluk,nem potenciális párként tekintek rájuk, így nem izgatom magam azon, hogy mit gondolnak rólam, tudom, hogy felesleges megerőltetni magam, de azért jólesik a közelükben lenni. Amúgy ez a "bunkóság" inkább csak ilyen finom csipkelődés, jó értelembe vett szívatás, szóval megbántani nem akarom az illetőt.
6/7 anonim válasza:
Nyilván van ilyen is, de azért nem a legszerencsésebb ezzel megpróbálni felpiszkálni a másik érdeklődését.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Az én esetemben is van ilyen, és az illető ráadásul kolléga, de ha ketten vagyunk, akkor tud normális is lenni.
2016. dec. 14. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!