Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nyomulásnak" számít-e az, ha személyesen megismerem a nőt (pl. bulihelyen), bejelölöm a facebook-on, ő elfogadja a felkérést, majd lájkolom akár 5-10 képét is?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 15:50
1/11 anonim válasza:
Ha ismerkedés után bejelölöd az nem. Ha "like"-olsz 5-10 képet kapásból az inkább ijesztő meg elkeseredettnek tűnő húzás. 1-2 okés ne hidje az a csak,hogy végig csorgattad a nyálad az összes képére.
20l
2/11 anonim válasza:
Nem,szerintem lájkold nyugodtan,ha tetszik,azért van az a gomb.
20/N
3/11 anonim válasza:
igen nyomulás.. már az is az, ha szimplán csak rá mersz nézni a bulihelyen.
4/11 anonim válasza:
Írj rá, mert hasonló történt velem is, hogy bejelölt egy srác, aztán like pár képemet, de én nem akartam ráirni és ő se irt rám, pedig vártam rá, hogy valamit megkérdezz, aztán ez miatt nem lett az egészből semmi.
5/11 anonim válasza:
Szerintem sem,engem idegesit es megijezt. Es akartam mondani, hogy biztos vannak nok,akiket meg felizgat, akko azoknak jo. Mimt a kettes. De az is lehet h egy nalad is batrabb fiu irta,szoval ne.
6/11 anonim válasza:
Egy két képet elég lájkolni, 5-10 már sok.
7/11 anonim válasza:
Ha bejelölöd az jó, de minek like-olgatni? Arra nem nagyon tud mit reagálni. Inkább írj neki, annak sokkal több értelme van.
9/11 anonim válasza:
Megérett a világ a pusztulásra!
Az emberek agysejtjeit kihaló félben vannak!
10/11 anonim válasza:
Sok agyhalott FB-függő nő már a jelölést is nyomulásnak veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!