Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakosabb pasikat kedvelő nők: mit gondoltok arról, ha egy pasi szándékosan akar kövérebbre hízni?
Persze csak mértékkel. És nem arról van szó hogy csak egy nő kedvéért hanem azért mert élvezi az evést és a hízást. Ez nagyon visszataszító?
(A kérdésben is benne van, hogy olyanok véleménye érdekel, akik amúgy szeretik a pocakosabb, testesebb alkatot).
Ne ez legyen már az életcélod, ha így nem fogad el keress mást. Véletlen véget érne a kapcsolat, akkor meg diéta, hogy ne utasítson el a többség?
Nem tudjuk a korodat, de valószínűleg egy 40 éves ember nem kérdez ilyet... Miért életcél az elhízás komolyan?
Anélkül is lehet enni, csak fontos a mértékletesség, meg a testmozgás.
De azt csinálsz magaddal amit akarsz, koleszterint szintet növelni, a cukorbetegség esélyének kialakulását növelni, és a többi betegségeket hát ha ez életcél nyugodtan 100 fölé is :)
De attól még leírom a véleményemet, egy baromságit akarsz csinálni. Nyilván nem 5kg miatt írtad ki a kérdést
"mert élvezi az evést és a hízást"
Hát nekem nagyon bejönne egy ilyen pasi, de nem hiszem, hogy van ilyen:-) Mindenki vékony/sportos akar lenni:-(
19/L
#5-ös
Pedig vannak ilyenek hidd el, például én is de a kérdező szintén ilyen.
24/f
Én hízni szeretnék.
Most 25 éves, 175cm, 99kg, meleg srác vagyok. Célom hogy felhízzak minimum 130-150kg-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!