Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő reagálja túl, vagy 5 perc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő reagálja túl, vagy 5 perc tényleg ilyen sok?

Figyelt kérdés

Pár napja beszélgetek társkeresőn valakivel és a tegnap volt egy nagy kirohanása.

Az a helyzet, hogy nem mindig vagyok telefon előtt, amikor igen, akkor is valamit aktívan végzek rajta.

Szóval az a gond, hogy van hogy 5 percenként válaszolok az üzenetekre.

Ez főként azért van, mert hétközben dolgozom, előtte/utána meg a napi dolgokat végzem, közben jogsira hajtok, szóval a KRESZ-t is végzem, önszorgalomból nyelvet tanulok, edzek és mivel a szülőkkel élek, így gyakran van valami apróság amit csinálni kell.

Persze mindig nálam a telefon, ha rezzen látom és amint tudok, írok is.

Meg amikor időm van, akkor gyakrabban lesem az üzeneteket.

Ezt én kétszer is elmondtam neki, hogy nincs nekem olyan időpontom, amikor semmit de semmit nem kell csináljak és csak írogatok.

Erre jött, hogy de x napon mégis tudtam két órán át azonnal visszaírni. Igen, mert akkor olyan nap volt, de most pörgősebb volt a napom s így van, hogy néha pár perc eltelik mire megnézem és írok.

Akkor meg, hogy én nem tisztelem őt, nem akarok időt szánni rá és nem is érti, hogy hogy akarok kapcsolatot, ha még visszaírni sincs időm.

Persze ha tudom előre, hogy X időre nem leszek elérhető, vagy ha valami olyant csinálok, ami alatt nem tudok visszaírni, szólok. De azért nem írhatóm, hogy "na most fogat mosok, 3 perc leszek. Na most mosakodom, 5 perc s leszek, na most öltözöm, 4 perc s leszek" - értitek.

Szerintem túlreagálja, persze megértem, hogy zavaró tud lenni, de azért gondoltam megértőbb is lehetne.

Szerintetek?

ma 08:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Beteg az ilyen. En biutos nem állnék le ilyen idegesítő görccsel.
ma 08:13
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Húha.. menekülj még most.

Minden lépésedről tudni akar, birtokolni akar téged.

Az ilyen nem normális.

Életkort nem írtál, de gondolom 18-23 között lehettek?

Őt ténylegesen hagyd.. Sajnos még nem érett fejben egy szimpla ismerkedésre sem

Régebben én is ilyen voltam, de kinőttem. Meg kell tapasztalni a másik félnek hogy nem csak a telefon létezik a világban.

ma 08:17
 3/16 anonim ***** válasza:
84%

#2 vagyok

Mióta rendeződtek a fejemben a dolgok ( kb 2 éve ) azóta normálisabb emberi kapcsolataim is vannak.

Jelenleg ismerkedem egy sráccal, akire nem szálltam így rá, teljesen őszinte a kommunikáció köztünk, már most mindent megbeszélünk, ha valami nézeteltérés lenne köztünk.

Nem számolunk be minden apróságról egymásnak, van hogy random derül ki hogy Ő haverjaival van városba én meg pl moziban a barátaimmal.

Teljesen normálisam halad, ahogyan annak haladnia kell. Bőven van időnk ismerkedési fázisra, érzelmek kialakulására, szánunk időt a közös pillatanokra.

(21/L)

ma 08:21
 4/16 anonim ***** válasza:
27%
Minek keresel társat ha most ennyire elfoglalt vagy? Ha beszélgetni nincs időd akkor hogy lenne időd randizni, stb? Ráadásul gondolom még te írtál a lányra... minek? Hogy az üres perceidben is legyen valami izgi?
ma 08:36
 5/16 A kérdező kommentje:

#2 én 25f, ő 35n

Nagyon jól hangzik amit leírtál, volt nekem is részem hasonlóban, sokkal könnyebben ment minden. Sok sikert nektek!

Amit még kifejtettem, hogy ő nem dolgozik, szülőktől kér pénzt a lakbérre meg mindenre ami kell, szóval az egész napja szabad (vagyis, na, egész nap meditál meg ganesha rituálét végez, ilyen spirituális személy), szóval azért így könnyebb telefon közelben lenni.

#4 azért teljesen más a kettő szerintem.

Először is nem tudok s nem is akarok napi 2-3 megszakítás nélküli órát szánni mindenkire, akivel 2-3 napja írogatok.

Teljesen más az a szint, akivel pár üzenet váltás után vagy és az, akivel már több hete találkozgatsz.

Továbbá randira tudok időt szakítani, ha előre egyeztetünk. De most nem fog megállni az életem csak mert írogatok valakivel. A dolgok nem végzik el magukat.

Tudtommal meg a kapcsolat sem azt jelenti, hogy akkor most megyek és felmondok, mert kell napi 4 óra, ahol csak ülök és a páromat nézem.

Sok esetben kötik össze a kellemest a hasznossal.

Legalábbis én jó párszor főztem/sütöttem, takarítottam már azzal akivel épp ismerkedtem, vagy elkísértem, miközben hivatalos dolgokat intézett, mert séta közben lehet beszélni ugyanúgy. Persze voltak csak kettőnkre szánt idő is, filmek, múzeumok, túrák, amikor csak mi voltunk.

De szerintem más a szintje a két személynek, így más mennyiségű és minőségű időt is fordítasz rá.

ma 09:12
 6/16 anonim ***** válasza:
17%

Valahol értem mi a lány baja.

“nekem olyan időpontom, amikor semmit de semmit nem kell csináljak és csak írogatok”

Ez annyit jelent magyarul, hogy nem érdekelsz annyira, hogy a nap bármelyik szakában, bármelyik tevékenységemnél is fontosabb lennél.

Én is voltam hasonló szituációkban. Nem kértem ezt számon soha a másik félen. Csak felfogtam, hogy ebből nem lesz semmi és szépen lassan lekoptam.

Akit igazán érdekelsz az megoldja, hogy legyen olyan napszak amikor folyamatosan tudtok beszélgetni és csak rád koncentrál.

Ez lényegében elengedhetetlen és fontos, hogy ez a férfi részétől zsigerből jön, nem azért csinálja mert kötelező vagy kell.

Valószínűleg nem érdekel téged túlzottan a lány, csak elvagy vele.

Ezzel nincs gond.

Viszont ő egyértelműen többet szeretne.

ma 09:18
 7/16 anonim ***** válasza:
70%

#2 vagyok

35 évesen ilyet csinál???

Basszus... azonnal tegyél róla hogy mindem platformon letiltod a saját érdekedben!!!!

10 év van köztetek, ahogy látom neked bőven vannak céljaid az életben, ezeket kövesd, tegyél értük.

Ő 35 évesen céltalannak tűnik, aki arra hajt gondolom hogy valaki eltartsa a seggét és neki ne kelljen dolgoznia.

Totális ellentétek vagytok.

Melléd egy céltudatos igazi NŐ való, nem egy 35 éves henyélő hölgyemény.

Szerinted Ő várna téged főtt kajával otthon? Takarítana? Oda figyelne arra, hogy te most fáradt vagy, és hagyna pihenni? Vagy csak folyamatosan nyaggatna hogy fizesd ki neki ezt azt meg amazt.

ma 09:19
 8/16 A kérdező kommentje:
#6 "Ez annyit jelent magyarul, hogy nem érdekelsz annyira, hogy a nap bármelyik szakában, bármelyik tevékenységemnél is fontosabb lennél." - de egy vadidegen miért lenne fontosabb mondjuk a munkámnál vagy a családomnál?
ma 09:47
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
Dobd ki. Mi a kérdés?
ma 10:08
 10/16 anonim ***** válasza:

Ez egy logikus kérdés :D

Nem tudom, egyszerűen csak vannak olyan emberek akikkel annyira passzolsz, hogy legszívesebben folyton vele beszélnél és alig várod, hogy jobban megismerd :)

Nem gond ha te nem érzed ezt. Csak leírtam a lány szemszögéből, hogy mit érezhet vagy mi lehet a baja.

6 voltam.

ma 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!