Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ő reagálja túl, vagy 5 perc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő reagálja túl, vagy 5 perc tényleg ilyen sok?

Figyelt kérdés

Pár napja beszélgetek társkeresőn valakivel és a tegnap volt egy nagy kirohanása.

Az a helyzet, hogy nem mindig vagyok telefon előtt, amikor igen, akkor is valamit aktívan végzek rajta.

Szóval az a gond, hogy van hogy 5 percenként válaszolok az üzenetekre.

Ez főként azért van, mert hétközben dolgozom, előtte/utána meg a napi dolgokat végzem, közben jogsira hajtok, szóval a KRESZ-t is végzem, önszorgalomból nyelvet tanulok, edzek és mivel a szülőkkel élek, így gyakran van valami apróság amit csinálni kell.

Persze mindig nálam a telefon, ha rezzen látom és amint tudok, írok is.

Meg amikor időm van, akkor gyakrabban lesem az üzeneteket.

Ezt én kétszer is elmondtam neki, hogy nincs nekem olyan időpontom, amikor semmit de semmit nem kell csináljak és csak írogatok.

Erre jött, hogy de x napon mégis tudtam két órán át azonnal visszaírni. Igen, mert akkor olyan nap volt, de most pörgősebb volt a napom s így van, hogy néha pár perc eltelik mire megnézem és írok.

Akkor meg, hogy én nem tisztelem őt, nem akarok időt szánni rá és nem is érti, hogy hogy akarok kapcsolatot, ha még visszaírni sincs időm.

Persze ha tudom előre, hogy X időre nem leszek elérhető, vagy ha valami olyant csinálok, ami alatt nem tudok visszaírni, szólok. De azért nem írhatóm, hogy "na most fogat mosok, 3 perc leszek. Na most mosakodom, 5 perc s leszek, na most öltözöm, 4 perc s leszek" - értitek.

Szerintem túlreagálja, persze megértem, hogy zavaró tud lenni, de azért gondoltam megértőbb is lehetne.

Szerintetek?

ma 08:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Dobjad szerintem is. 5 perc miatt hisztizni és már beszabályozna téged, hogy mikor mennyit írj pedig együtt se vagytok. Habár párkapcsolatban is gáz bekorlátozni a párodat.

Inger szegény környezetben él, vagy teljesen őrült mert nélküled még élni se tud. De csak azért mert mindenáron akar magának fogni valakit. Ha más személy írna vele ő tőle is elvárná ugyanúgy. Szedd a sátorfádat még ma, tiltás, törlés mindenhonnan és soha ne állj vele többé szóba sehol!

ma 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:

"vagyis, na, egész nap meditál meg ganesha rituálét végez, ilyen spirituális személy"

Ha tényleg az lenne akkor megértő lenne veled szemben, egyáltalán nem akarna téged manipulálni, sőt nem is ismerkedne veled mert jóval idősebb mint te vagy.

Látszik, hogy még a retkes kutyának se kell, hasonló korosztályban lévő férfiak rá se néznek, vagy rájönnek, hogy nincs ki mind a négy kereke és jól lennél te mert azt hiszi, hogy téged tudna befolyásolni.

Ha van egy kis agyad (nem a lábad közötti fejedre értendő!) akkor befejezed vele a csetelgetést.

5 perccel később visszaírni egyáltalán nem tragédia.

Inkább az, hogy veled "ismerkedik" és nincs munkája, nincs benne más emberek iránti tisztelet, türelem bár spirituális személynek vallja magát. Nagy kamuzós és ha te hallgatsz rá te leszel a bábuja.

ma 10:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez nálam már bőven a nem normális kategória . Utána meg jövőben mi lesz? Fél órával később érsz haza egy programról és letépi majd a fejed? Ha állandó stresszben akarsz lenni maradj vele, de te is tudod ez nem normális azért is írtál kérdést. Pláne valaki már ennyi évesen nem fogod tudni megvaltoztatni és ne is akard
ma 10:41
 14/16 anonim ***** válasza:
29%

"Először is nem tudok s nem is akarok napi 2-3 megszakítás nélküli órát szánni mindenkire, akivel 2-3 napja írogatok.

Teljesen más az a szint, akivel pár üzenet váltás után vagy és az, akivel már több hete találkozgatsz."

Akkor ezt mondd neki, ne pedig játszd az agyad hogy te mekkora egy elfoglalt ember vagy. Istenem. 🤦‍♀️

ma 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:

"Ezt én kétszer is elmondtam neki, hogy nincs nekem olyan időpontom, amikor semmit de semmit nem kell csináljak és csak írogatok."

Nincs és kész, mert dolgozik és másokra is hagyj időt nemcsak a nőre akivel pár napja ír és már hisztizik 5 perc miatt.

ma 11:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Itt mi a kérdés? Konkrétan a legelején vagytok, ismerkedtek, és már ezt csinálja. Azonnal tiltanám, és vissza se néznék.
ma 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!