Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért panaszkodnak a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodnak a férfiak, hogy a nők csak insta követőket keresnek a társkeresőkön, mikor ők kérnek instát 5 perc után?

Figyelt kérdés

Olvastam itt, hogy a legtöbb férfi szerint a nők csak követőket gyűjtenek. Regisztráltam egy társkeresőre, direkt nem raktam ki a profilomba az instámat. Kb minden harmadik férfi az instámat akarta elkérni kb két mondat után, de olyanok is voltak, akik facen akartak bejelölni. Mindezt a "szia, gyönyörű vagy, mizu?" után

Én nem követőket gyűjtök, plusz annyi rémtörténetet hallottam társkeresős pszichopatákról, hogy az első beszélgetés során semmi ilyesmit nem adnék ki, ezért akadtam ki, és töröltem is magam.

2023. jún. 2. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

Az összes pucsítós műanyag maca tinderen:

"Kövess be instán!"

Kerdező:

"Miért panaszkodnak a férfiak, hogy a nők csak insta követőket keresnek a társkeresőkön?"

2023. jún. 2. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nincsen szemed, nem látod hogy pucsítós műanyag maca? Mintha azon izélnél hogy miért van a művirág is a boltban mikor te igazit keresel és elkezdenéd azokat elemezgetni feleslegesen.
2023. jún. 3. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:

mert sokan nem a megfelelőkbe futnak bele?

lehet, hogy valakinek ez a formája, hogy folyton ilyeneket fog ki, akik igazából nem is társat keresnek, csak követőket gyűjtenek.

2023. jún. 3. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az a baj itt elsősorban hogy Instagram oldal promóció megy a társkereső oldalakon a nők részéről hanem azzal hogy csomó nő válaszra sem méltatja a férfiakat. Elvárják hogy kezdeményezz de mi pasik meg azt várjuk el hogyha nagy nehezen be is indul a beszélgetés ne csak állandóan mi dobjunk fel témát hanem ti lányok is tegyetek bele mindent hogy egy normális ismerkedős beszélgetés beinduljon és ha kialakult a szimpátia akkor meg személyesen randin folytassuk tovább az ismerkedést. Itt ezen van a hangsúly hogy a társkereső oldalakat nem rendeltetésszerűen használjuk. Ha meg azt írják hogy Instagramon jobban elérhető ez persze igaz mert az Instagramot többen használják a társkereső oldalaknál 1 részt, más részt a nők meg szeretnek 100 db képet és 200 db történetet megosztani Instán de ott visszaírni ismerkedési szándékból a pasiknak na az már nem megy.
2023. jún. 4. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!