Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a férfiak, hogy a nők csak insta követőket keresnek a társkeresőkön, mikor ők kérnek instát 5 perc után?
Olvastam itt, hogy a legtöbb férfi szerint a nők csak követőket gyűjtenek. Regisztráltam egy társkeresőre, direkt nem raktam ki a profilomba az instámat. Kb minden harmadik férfi az instámat akarta elkérni kb két mondat után, de olyanok is voltak, akik facen akartak bejelölni. Mindezt a "szia, gyönyörű vagy, mizu?" után
Én nem követőket gyűjtök, plusz annyi rémtörténetet hallottam társkeresős pszichopatákról, hogy az első beszélgetés során semmi ilyesmit nem adnék ki, ezért akadtam ki, és töröltem is magam.
Az összes pucsítós műanyag maca tinderen:
"Kövess be instán!"
Kerdező:
"Miért panaszkodnak a férfiak, hogy a nők csak insta követőket keresnek a társkeresőkön?"
mert sokan nem a megfelelőkbe futnak bele?
lehet, hogy valakinek ez a formája, hogy folyton ilyeneket fog ki, akik igazából nem is társat keresnek, csak követőket gyűjtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!