Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könnyűvérű vagyok ha a harmadi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyűvérű vagyok ha a harmadik randin lefeküdtem a sráccal? Többi lent 27/L

Figyelt kérdés
Egy házibuliban megismertem egy 34 éves srácot, majd az azt követő buliban (full részeg voltam) csókolóztunk. Másnap írt, utána másfél hónapig minden nap chateltünk kb egész nap, majd ismét találkoztunk, egyszer csak egy-két órácskára, az autómban ültünk, a végén volt csak egy szájrapuszi, majd rá egy hétre találkoztunk nála otthon, főzőcskéztünk, beszélgettünk (kb 5-6órát ültem nála) és csak az utolsó egy órában volt csók. Egy hétre rá megint találkoztunk, és lefeküdtem vele. Ismét egy hétre rá találkoztunk s mondta hogy a múltkor megleptem mert nem számitotta h lefekszek vele. Szerintetek könnyűvérűnek tart?
nov. 22. 22:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy magát is ugyanúgy elítéli, lehet bizonytalan hogyan is fog működni az egész. Bár lehetséges ha részegen mindjárt egymás szájában landoltak és pár randi után szexeltek talán végig szexre utazott mert gondolta, hogy könnyű lesz levarrni a kérdezőt és most csak jó kifogásként szolgál, hogy sikerült is gerincre vágni. Igazából mindegy mi motiválta mert minden szemszögből nézve annyi az ismerkedésnek.
nov. 23. 12:32
 32/41 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy én vagyok naiv, de nem lehet, hogy a srác tényleg azért lepődött meg, mert a kérdező előtte nem adta jelét annak, hogy neki ez a következő lépés? És amúgy nem ítélkezik meg semmi negatív érzés nincs benne, simán csak TÉNYLEG váratlanul érte, hogy most megtörtént? Mindemellett örül neki, mert miért ne örülne, csak megjegyezte, hogy nem erre számított. Nem ismerjük a kérdésben szereplő fickót, nem voltunk ott, hogy halljuk a hangsúlyt, lássuk a mimikát, miért kell egyből arra gondolni, hogy ennek lőttek, és a pasi kétszínű meg kettős mércével él? Én őszintén nem látom ebbe bele azt, hogy ő most akkor elítéli, nekem ez a kijelentés tényleg csak azt mondja, hogy a korábbi interakcióikra alapozva meglepődött. Nem elítéli, nem gondol rosszat, csak váratlanul érte. Ne démonizáljunk már instant látatlanban valakit erre alapozva, meg jósoljuk az ismerkedés végét. A leírtak alapján én nőként is meglepődnék, hogy már vagyunk olyan viszonyban, nem feltétlenül kell orális szexnek megelőznie a hagyományosat, de azért az alapján, hogy (józanul) csak egyszer csókolóztak, nem volt bújás, nem volt korábbi intimitás, én sem arra gondolnék, hogy akkor ez egy jól megalapozott vágyakozás beteljesülése volt. A belső érzésekről, vágyakról nyilván semmit sem tudunk, de így pontokba szedve az eseményeket, ez nekem is meglepő lenne, ha én élném át. És az, hogy utána ismét volt találkozó, ahol beszélgettek erről, nekem nem azt mondja, hogy akkor most el vagy ítélve és le vagy nézve. Csak a belső érzéseit és gondolatait közölte veled, amit amúgy én egy párkapcsolat tekintetében abszolút jó jelnek tekintenék :D

De ismét, előfordulhat, hogy csak én vagyok naiv.

nov. 23. 12:42
 33/41 anonim ***** válasza:
Nincs értelme elhúzni, jobb azt tudni mennyire működik a szex
nov. 23. 12:48
 34/41 anonim ***** válasza:

Lehet én is tök naiv vagyok mert mint levezettem korábban én sem azt látom benne, hogy most 100%-san ribinek tartja. De hát itt sokan személyes sértésnek vesznek fel egy megjegyzést habár nem ismerik az illetőt.

Persze lehet már az elejétől fogva csak szexet akart tőle és mivel tapasztalta, hogy a kérdező full részegen elcsábítható sejtette, hogy józanul eléri a végcélt. Teljesen lényegtelen mikor szexeltek volna mert csak testiségre akarta a kérdezőt.

Viszont mindenképp beszélni kéne, hogy lássa a kérdező, hogy mégis mi a szitu. Elvégre ha egyszer olyan könnyen, bátran szexelt akkor ne okozzon már problémát beszélgetni, legyen már mersze ahhoz is...

nov. 23. 12:54
 35/41 A kérdező kommentje:

Egyébként azt hozzá tenném, hogy a második randin volt egy kis összebújás csók stb. És egyáltalán nem volt nyomulós, nem tapizott és nem is próbálkozott mást csinálni (én se). Aztán következőleg is még mielőtt lefeküdtünk volna először, csókkal simivel kezdődött, meg sem érintette se a melleimet se ott lent a ruhán keresztül, majd csak miután felhevültek a dolgok. Azóta még találkoztunk és akkor is megtörtént, de nem rohant le, és tök romantikus volt, utána is volt bujcsi meg minden.

Egyébként aki fentebb írta hogy lett volna csak orális szex, az nem tudom mit gondol? Számomra az is ugyanúgy szex, ugyanúgy látjuk egymás nemiszervét stb, akkor meg minek szarakodni ilyesmivel?!

nov. 23. 13:24
 36/41 anonim ***** válasza:

35: Normális faszinak tűnik ezek alapján, magad miatt meg ne aggódj. Nem volt nyomulós, te meg nem rántottad a második randin magadra. Nincs itt semmi probléma, csak lehet, hogy azt hitte, nehezen oldódsz.

20. voltam.

nov. 23. 17:27
 37/41 anonim ***** válasza:

Jajj 26 😆.

"Valljuk be lehetett volna köztetek orális szex, vagy másfajta petting is szex nélkül."

1 az is szex.

2 nekem pl az orál első egy két alkalommal nem fér bele...ahhoz már jobban kell kötődnöm.

"máskor ha komoly kapcsolatot akarsz akkor ne feküdj le senkivel a harmadik randin"

Sok esetben abszolút nem ezen múlik.

Nekem 3 db párkapcsolatom volt, egy 1 éves, egy 5 éves és egy 6 éves...a 6 éves kapcsolatomban második randin szexeltünk, így alakult. Egy normális férfi nem ettől teszi függővé a dologokat.

Ezen felül nem volt semmilyen alkalmi szexben részem vagy olyanban, hogy szex után lelépett valaki...2 férfival csókolóztam.

Most akkor könnyűvérű vagyok? Hát akkor legyen.

A pasi is odaadta magát...semmivel se külömb.

Az ilyen hülyeségeket "mondják, hogy nem mindegyik kulcs illik a zárba.." meg elkene már végre felejteni.

Ha csak úgy szexelt volna vele se lenne semmi.

"lehet bizonytalan hogyan is fog működni az egész".

Akkor a fene megette ha ezen egy felnőtt ember gondolkodik.

32 sztm bőven lehet. Nem feltétlenül jelent ez a kijelentés rosszat sztm sem.

Kérdező, ha emiatt nem folytatja veled annyit is ér.

"Azóta még találkoztunk és akkor is megtörtént, de nem rohant le, és tök romantikus volt, utána is volt bujcsi meg minden."

Akkor meg nincs olyan gond.

nov. 23. 18:53
 38/41 anonim ***** válasza:

Ha ezt mondta, akkor igen, annak tart. Ami elég álszent dolog a részéről, hiszen ő is ott volt. A férfinak szabad?

Én is így jártam. Mi egy hónapig randizgattunk kb. heti 3-4 alkalommal, és már tényleg nem tudtam mi a fene van, majd én másztam rá. Utána megkérdezte tőlem a srác:

-Te minden férfival ezt csinálod?

Huh, akkor majdnem szakítottam vele. Most erre mit lehet mondani. Ja, nem, csak veled. Vagy, ja, igen, minden férfira rámászom.

Egyébként 23 éve együtt vagyunk, és elvett feleségül, szóval attól még folytatódott a dolog, de ez a tüske azóta is bennem van.

Szóval csak óvatosan. Hátha ő is elvesz feleségül.

nov. 23. 21:48
 39/41 anonim ***** válasza:
Én meg el se tudom képzelni hogy egy nővel szexelni is lehet, és nem hajt el a francba, vagy nem csak az essünk túl rajta, oszt jól van, testiség letudva. Én akárhányszor próbálkoztam, mindig kudarc lett a vége.
nov. 23. 22:06
 40/41 anonim ***** válasza:
31%
Aki full részegen csókolózik egy házibuliban, az szerintem már könnyűvérű függetlenül attól, hogy volt-e szex.
nov. 24. 01:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!