Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könnyűvérű vagyok ha a harmadi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyűvérű vagyok ha a harmadik randin lefeküdtem a sráccal? Többi lent 27/L

Figyelt kérdés
Egy házibuliban megismertem egy 34 éves srácot, majd az azt követő buliban (full részeg voltam) csókolóztunk. Másnap írt, utána másfél hónapig minden nap chateltünk kb egész nap, majd ismét találkoztunk, egyszer csak egy-két órácskára, az autómban ültünk, a végén volt csak egy szájrapuszi, majd rá egy hétre találkoztunk nála otthon, főzőcskéztünk, beszélgettünk (kb 5-6órát ültem nála) és csak az utolsó egy órában volt csók. Egy hétre rá megint találkoztunk, és lefeküdtem vele. Ismét egy hétre rá találkoztunk s mondta hogy a múltkor megleptem mert nem számitotta h lefekszek vele. Szerintetek könnyűvérűnek tart?
nov. 22. 22:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
21%
Könnyen bacható nő, a férfiak álma. Szóval hajrá, mindenhol sikered lesz a későbbiekben, csak legyen pia nálad!
nov. 23. 01:23
 12/41 anonim ***** válasza:
87%
11 könnyen bszós pasi a nők állma 😅
nov. 23. 01:35
 13/41 anonim ***** válasza:
86%
#11 gondolom irigy vagy, hogy téged még a full részeg nők is elhajtanak
nov. 23. 02:42
 14/41 anonim ***** válasza:
70%

Vannak olyan pasik akik húzzák halogatják a szexet es ha a nő akarja az nekik ellenszenves. Ilyenekre nem tanácsos rámászni. Mert ez lesz belőle.

Nekem is fura ez a tipus, én is ismerek párat. Nem tudom kozrejatsszik e, de mamahotelesek akiket ismerek, a szex vonzalom kémia szenvedély izgatottság valahogy nekik huszadrangu semmi, nem is érzik valahogy át, nem mennek rá a szexre, azt húzzák halogatják, és azt éreztetik a nő az égő ösztönlény ha ő meg akarja a szexet, mintha a nőnek nem lenne tartása, meg sietteti meg ilyesmik.

Most is ismerkedem olyannal akivel programokat is tervezünk mégcsak párszor találkoztunk, de ugy tervezzük elmegyünk "telelni" valahova szabadságok alatt, és már előre leszögezi hogy külön ágyon is aludhatunk. Nem akar lerohanni.

Es több hónapos majdnem féléves "kapcsolat". De neki még korai lenne.

Valahogy a mamahoteles pasik egy idő mulva annyira beletörődnek a sorsukba, meg lemondanak a szexről nőkkel, hogy nem is igénylik.

Ha nem mamahotelesek is ilyenek akkor nem ettől függ. De ugy élnek 30, 35+ is, mint vmi szűz gyerek.

nov. 23. 04:48
 15/41 anonim ***** válasza:
39%
Volt már olyan nő, akinek az első randin az ágyában voltam. Alapvetően bírom az ilyen csajokat, de komoly kapcsolatot nem tudnék velük elképzelni.
nov. 23. 06:03
 16/41 anonim ***** válasza:
Inkább Nehéz vérű
nov. 23. 06:34
 17/41 anonim ***** válasza:
71%
Volt hogy első randin le feküdt velem a nő…7 évet együtt voltunk.
nov. 23. 06:46
 18/41 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem tart annak, miért is tartana, régóta beszélgettek, sokadszorra találkoztatok. Szerintem tényleg azt gondolja, amit gondolt: meglepődött, az előzmények alapján nem gondolta, hogy most szex lesz. Mert előtte csak szájrapuszik meg csókok voltak, tényleg éles a váltás egy búcsúpusziból a búcsúszexig :D Meg lehet, hogy nem akarta, hogy azt hidd, hogy ő erre számított vagy valami, hogy az legyen a fejedben, hogy ezért vitt magához, hogy a vége szex legyen.

Szóval szerintem túlgondolod, biztos nem tart emiatt könnyűvérűnek. Ha bárki annak tartana, az amúgy is tévedne, mert ne már :D

nov. 23. 07:27
 19/41 anonim ***** válasza:
83%

Nem volt ez olyan gyors, elég hosszú ideig ismerkedtetek.

N

nov. 23. 07:28
 20/41 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk én egy tízessel idősebb vagyok, de ha egy hónap alatt nem bizsereg tőlem a lába köze, akkor ott nincs mit keresnem szerintem. Ennyi idősen tudja már egy nő, hogy elértem-e nála azt a pontot, amikor megkíván.
nov. 23. 07:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!