Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Könnyűvérű vagyok ha a harmadi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyűvérű vagyok ha a harmadik randin lefeküdtem a sráccal? Többi lent 27/L

Figyelt kérdés
Egy házibuliban megismertem egy 34 éves srácot, majd az azt követő buliban (full részeg voltam) csókolóztunk. Másnap írt, utána másfél hónapig minden nap chateltünk kb egész nap, majd ismét találkoztunk, egyszer csak egy-két órácskára, az autómban ültünk, a végén volt csak egy szájrapuszi, majd rá egy hétre találkoztunk nála otthon, főzőcskéztünk, beszélgettünk (kb 5-6órát ültem nála) és csak az utolsó egy órában volt csók. Egy hétre rá megint találkoztunk, és lefeküdtem vele. Ismét egy hétre rá találkoztunk s mondta hogy a múltkor megleptem mert nem számitotta h lefekszek vele. Szerintetek könnyűvérűnek tart?
nov. 22. 22:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim válasza:
0%

Debrecen környékéről vannak?

35f

nov. 23. 07:51
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Rendben van a dolog, felnőtt emberek vagytok.
nov. 23. 10:22
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt: semmi baj nincs ezzel, másrészt: kettőtök dolga.
nov. 23. 10:33
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Te annak tartod őt? Csak mert ő is lefeküdt veled 3 randi után
nov. 23. 11:06
 25/41 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy az, de ha ilyen kérdés felmerül akkor miért fekszel le valakivel a harmadik randin? Miért nem lehet gondolkodni előre? Vagy a pasi véleményétől változik meg a véleményed saját magadról? Eléggé baj! Ki vitt amúgy az ágyba, valamilyen nő, te saját magad vagy a pasi aki meglepődött, hogy adtál neki? Miért nem mondtad neki, hogy te is meglepődtél a kijelentésén mert mondhatod volna nemet neked? Na ezek után az ilyen kettős mércés ficsúrt elküldeném melegebb éghajlatra miután jól kiosztanám. Te meg még ő miatta alacsonyítod le magad? 🤦
nov. 23. 11:18
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

Ja, ezek után úgyis fog hozzád viszonyulni. Mint tudjuk a nő dönti el (normális körülmények között), hogy mikor történjen szex és bár unfair hiszen a férfi is részt vesz benne nem ő dönti el végső soron.

A nőnek van szűzhártyája ugye és amiatt (gondolom én) mondják, hogy nem mindegyik kulcs illik a zárba.

Ennek annyi ha már mondta, hogy meglepődött a viselkedéseden.

Hát na csak annyit tudok tanácsolni, hogy máskor ha komoly kapcsolatot akarsz akkor ne feküdj le senkivel a harmadik randin hiába ismerkedtek előtte egy darabig.

Valljuk be lehetett volna köztetek orális szex, vagy másfajta petting is szex nélkül.

nov. 23. 11:58
 27/41 anonim ***** válasza:
68%

"Valljuk be lehetett volna köztetek orális szex, vagy másfajta petting is szex nélkül."

Miért az orális szex mi? Benne van a nevében, hogy szex, az is szex. A szexualitás egy formája.

"Ennek annyi ha már mondta, hogy meglepődött a viselkedéseden."

Ennek annyi szerintem is, de nem azért mert ez történt, hanem mert a pasas egy képmutató kisg*ci.

nov. 23. 12:12
 28/41 anonim ***** válasza:

Nem képmutató kis g*ci mert elmondta neki hogyan érez. Akkor lenne ha egy mukkot se szólt volna és csak szexre használná. Az orális szex csak egy példa volt, direkt hozzátettem a petting szót ami mást is magába foglal.

Egyébként nem lehet rásózni, hogy könnyűvérűnek tartja tűpontos bizonyossággal, de benne van a pakliban, hogy ezek után mivel átugrottak jó pár lépcsőfokot nem fog működni a kapcsolat mint ahogyan kéne mert ő úgy érzi.

Nem azt állítom, hogy "korai" szexből nem lehet hosszú távú párkapcsolat szerelmen alapulva, de a férfi nyilván nem úgy gondolja.

nov. 23. 12:22
 29/41 anonim ***** válasza:
54%
Ha már valakivel eljutottam az orális szexig, nem fogok leállni, nem tinik vagyunk. Ha ezalapján ítél el, ítélje el saját magát is és ott egye meg a fene:D
nov. 23. 12:25
 30/41 anonim ***** válasza:
53%

"Nem képmutató kis g*ci mert elmondta neki hogyan érez."

Ó dehogynem, nem kicsit az.

Benne volt ő is a szexben, nem beszélhet úgy, mint ha ő nem lett volna benne. Kettős mérce.

"Nem azt állítom, hogy "korai" szexből nem lehet hosszú távú párkapcsolat szerelmen alapulva, de a férfi nyilván nem úgy gondolja."

Meg ezért is képmutató, mert senki az égvilágon nem tartott a fejéhez pisztolyt, hogy márpedig szexelni kell.

Magán nem lepődött meg, hogy hogy? Csak a másikon?

Érdekes...

nov. 23. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!