Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem harmadik randira? 27/F
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl gyakorlott randikban, nagyon kedves, aranyos lánnyal hozott össze a sors most. Állatkert, mozi és strandok nem játszanak, nem iszik kávét. Nem bírja a meleget. Esetleg tudnátok ötletet adni hova vihetném Budapesten?júl. 10. 11:39
2/33 anonim válasza:
- étterem
- cukrászda
- teázó
- múzeum
- kiállítás
- koncert
- színház
- bowling
- otthon való programozás (közös sütögetés, filmest)
3/33 anonim válasza:
Én az egyszerűbb végénél fognám meg a kérdést: megkérdezném, ő hova menne szívesen.
Mert én pl. magamból kiindulva strandra mennék ebben a melegben, ami eszerint neki nem lenne jó ötlet. Viszont én pl. semmiképpen sem vágynék szabadulószobába, amit #1 javasolt.
Hogy ő mit szeretne, azt legjobban ő tudja.
4/33 anonim válasza:
#3 ötleteket várt a kérdező. Csak mert te nem mennél szabadulószobába, attól még más igen :D
7/33 anonim válasza:
Kérdezd meg mihez volna kedve! Szerintem nem túl jó, hogy sorolod az ötleteket, de mindent visszautasít, hogy nem akar, viszont nem említ alternatívát. Biztosan ő is akar találkozni?
8/33 anonim válasza:
Ezek szerint vannak még normális emberek akik tudnak randizni
9/33 anonim válasza:
#7 én utálom, ha a srácok ezt kérdezik. Most ha el akar vinni engem randizni, akkor találja ki ő, hogy mit csináljunk, mire van anyagi kerete, ne tolja át rám a feladatot. Dobjon be valami ötletet, aztán ha nem tetszik, javaslok mást, de ez a “mihez lenne kedved?” olyan béna…
10/33 anonim válasza:
9: Harmadik randiról van szó, normális esetben nem minden randit fizet kizárólag a férfi, nem?
Nekem minden ismerkedésnél oda-vissza történt, első randin én fizetek, következőn ő. Elvégre párt keresünk, nem ATM-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!