Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Ha házhoz megyek érte vagy ha hazaviszem, amúgy nem.
2/9 Noren1989 válasza:
Nem vinnék, nem vagyok viràgos típus, de egyàltalàn.
3/9 anonim válasza:
Ha már hoz virágot, én örülnék, de csak egy szálnak.
4/9 anonim válasza:
Igen. Ha már ott tartunk, akkor okkal tartunk ott.
5/9 anonim válasza:
attól függ milyen randi. ha nem macerás vinni ide-oda akkor igen. de cska egy szál rózsát. de semmiképp se sárgát, hanem fehéret rózsaszínt vagy vöröset.
6/9 anonim válasza:
Szerintem egy szal rozsaval soha nem lohetsz melle. Melyik lany ne orulne, de most oszinten..
7/9 anonim válasza:
Hat ha kulso helyszinre mentek vagy cipelni kell akkor nem biztos hogy en pl orulnek. Nekem azzal is gondom van az elejen hogy megcsokoljak valakit az utcan, nem szeretnek magamra egy "zaszlot" hogy ide nezz ezek randiznak
8/9 anonim válasza:
nem, inkább egy bonbont, ferrerot, stb. azt zsebre/táskába tudja tenni.
9/9 moozygoo válasza:
Én már az elsőre is vittem egy szál rózsát.
Bár minden alkalom olyan volt hogy a randi elején vagy a lány házánál találkoztunk, vagy útba esett az elején, így nem kellett végig hurcolásznia.
Bár nekem csak max kb 4 randim és abból kettő volt első randi csak:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!