Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randira is rózsa?
Jó olvasni, hogy vannak még ilyen gavallér férfiak.
Én egyszer kaptam egy kis csokit aminek a cimkéjén az állt, hogy "örülök neked".
Mit ne mondjak én is nagyon megörültem neki, de nem tudom hol vette. :-)
Virágot halottnak meg emlékműnek viszünk.
Örüljön, hogy ismerhet! Ennyike!
F, 25
#3 jól meg mondtad a tutit kisöcsi. Aki ilyen szavakat használ férfi?? létére, hogy "ennyike", ott erős zűr van a toronyban...
Kérdező, egy szál vörös rózsával vagy egy doboz bonbonnal nem lősz mellé. Sok sikert!👍😊
Hát nem tudom, nekem sok lenne, ha nagyon bejön a srác, akkor már attól elolvadok, hogy mélyen a szememben néz, és bármi kedveset mond, ha meg nem akkor a rózsa se segít rajta, szóval szerintem fölösleges. Néha néha oké, de 3 randiból 2-n nekem sok lenne, elkopik az értéke ha van.
24N
Nekem nagyon szimpatikus volt hogy harmadik randin egy olyan helyre mentünk amit meséltem neki már, hogy kedvelték (kilátó) illetve mivel névnapom volt a kedvenc gumicukrom.
Most valami olyan apróság lenne ezért magamból kiindulva megfelelő amit már tudod hogy kedvel mert azt jelentené figyeltél amikor mesélt magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!