Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan tervezem a sráccal! Harmadik randin lefekudni korai volna?
Figyelt kérdés
2019. nov. 13. 07:22
3/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Bár ki tudja, legtöbbel az első 1-2 randin megtörtént és volt több éves és pár hónapos kapcsolat is. Hallgass a megérzésedre.
4/8 anonim válasza:
Egyénfüggő, de szerintem nem ez fogja eldönteni. Volt, akivel hónapokig randiztunk, aztán miután lefeküdtünk, benyögte, hogy hát ő nem áll készen egy kapcsolatra, de amúgy összejárhatnánk.
Anyád, mondtam.
A mostani párommal együtt vagyunk lassan egy éve, vele talán a 4-5. randin alakult úgy, hogy lefeküdtünk. Később beszéltem vele erről, azt mondta, hogy nála nem ez dönti el, hogy mi lesz, nem ebből von le messzemenő következtetéseket, hanem úgy általában a jellemem, viselkedésem és megnyilvánulásaim alapján dönt (azt meg már látta korábban a randikon is, hogy milyen), ráadásul alapvetően csak azt csókolja egyáltalán meg, aki megüti a szintet.
5/8 anonim válasza:
Nem, ez akkora baromság, ha csak szexre megy, a 100 randi után is lelép, ha komolyan gondolja lehet szex az első után is, úgyis marad.
6/8 anonim válasza:
A baratnommel a masodikon tortent. Nem korai.
7/8 anonim válasza:
Áááá, nem! Itt a gyakorin mindenki már első randin széttette, és 10-20 éves kapcsolatban élnek vele azóta is.
8/8 anonim válasza:
7: ha nem hiszed el, az a te bajod. Mi érdekünk lenne erről hazudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!