Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert van az, hogy mindenki...

Miert van az, hogy mindenki azt mondja, hogy 14 evesen meg lefekudni a baratoddal korai?

Figyelt kérdés
ha egyszer szereted es bizol benne keszen allsz ra meg mindne mit kell anyit varni vele?ha en 14 evesen enm fexem le a baratomal mert meg 14 vagyok d emar keszen allok ra csak az evet nezem akkor az nem rosszab ha lefexem a baratomal mert 16 vagyok de nem allok ra keszen es a sracot se szeretem de mar eleg idos vagyok hogy csinaljam es miert is ne tegyem?
2008. nov. 16. 22:37
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
29%
Azt olyanoknak szokták mondani, akin látszik, hogy bizonytalan és még saját maga sem tudja mit akar és hogy miért akarja. Ha te úgy érzed a barátoddal, hogy készen állsz akor hajrá. Szerintem nem korhoz kötött. 15/f
2008. nov. 16. 22:42
 2/38 anonim ***** válasza:
78%
azert mert egy kis taknyos gyerek vagy meg. 14 evesen meg massal kell foglalkoznod, ezek a felhotlen gyerek evek. Azert mert mentrualsz, meg nonek a melleid, meg nem jelenti, hogy keszen allsz. Ez tenyleg nem kortol fugg, de 14 evesen meg csak setalgatni kene kezenfogva esetleg, meg csokolozni.
2008. nov. 16. 22:42
 3/38 anonim ***** válasza:
81%

gondolom sokan tapasztalatból mondják.

nem mindenki olyan szerencsés, hogy 14 évesen megtalálja azt az embert, akivel le szeretné élni az életét, gyereket akar tőle, és úgy érzi, hogy a szülei teljes mértékig elfogadják őt.

és akivel nem úgy kell lefeküdni, hogy közben remegsz, hogy ne nyikorogjon az ágy, ne nyissanak rád, és persze ne legyél terhes sem mert eléggé égő nyolcadikból a szülőszobára menni.

Régen amint egy lány ivarérett lett, férjhez adták.

tehát a szexuális élet akár 13 évesen is kezdődhetett.

Manapság azért mondják ezt, mert ebben a korban nagyon fontos, hogy tanulj.

MIÉRT?

mert minél jobban tanulsz, anál nagyobb az esélye, hogy nem egy gyártósoron kell görnyedned és 16 óra meló után haza esned az üvöltő kölkökhöz, ittas férjedhez és a szüleidhez persze, mert nincs pénzed saját kéróra.

szóval.

miért mondják,hogy még ne?

Mert ha következményekkel jár a dolog és szarba kerülsz, nem te leszel az akinek a feje fő, hanem előrángatják a szüleidet és ők lesznek a felelősek.

a fiú meg?

amennyire szeretett és imádott téged, olyan gyorsan lép olajra, mert hát minek neki ez az egész cirkusz?

A jobbik eset, ha van óvszer.

Ha nem hajlandó felvenni, vagy épp sosincs nála amikor nekikezdenétek, akkor sejtheted, hogy nem vagy elég fontos neki....

2008. nov. 16. 22:48
 4/38 anonim ***** válasza:
95%

Nem akarok senkit se fikázni,de amíg nem tudsz megtanulni helyesen írni,addig szerintem kár a szexen gondolkodnod,mert most lepontozhattok,de lehet mérni intelligenciát írásból...

Amúgy meg teljesen más,hogyha 16 évesen fekszel le a barátoddal,vagy ha 14 évesen.14 évesen még bármi lehet,tuti,hogy vágysz majd a kalandra,és a fiú is vágyik a kalandra.Mert 14 évesen még az általános iskolát is alig jártad ki,nemhogy életed szerelmével lekössétek egymást.

És igen jobb az,hogyha 14 évesen lefekszel azzal,akit szeretsz,minthogy 16 évesen azzal veszítsd el,akit nem...

De hidd el,érdemes megvárni a 16 évet,mert addigra kirajzolódik majd neked is minden,és rájössz,hogy kivel érdemes megtenni az elsőt,meg még nagyonnagyon sok dolog.Majd meglepődsz saját magadon is,hogy két évvel ezelőtt mit gondoltál erről.Fogadni merek,hogy változni fognak a gondolataid e téren.

16 éves lány

2008. nov. 16. 23:00
 5/38 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert ha vki erre az oldalra írogat, hogy nem korai -e stb., akkor egyértelműen nincs még felkészülve rá. Kül nem ide írogatna, hanem csinálná, mert 100%osan biztos magában. Ennyi... Ja, és lehetsz akármilyen érett 14 évesen és akármilyen szerelmes, később nagyon meg fogod bánni, hogy túl korán nőttél fel. Mert onnantól kezdve nincs ám visszaút, hogy én most mégiscsak gyerek dolgokkal szeretnék foglalkozni.
2008. nov. 16. 23:14
 6/38 anonim válasza:
80%
Azért mondják ,mert igazuk van!A helyedben hallgatnék rájuk!Mit tudodhatod Te megítélni,hogy kiben bízhatsz,ez még a felnőtteknek sem megy mindíg!!
2008. nov. 16. 23:25
 7/38 anonim ***** válasza:
88%
Mondhatja bárki, hogy változik a világ, de attol, hogy a 13-14 évesek kulsore majdnem felnottek, szerintem messze van az még onnét. Ezt nem megbántásbol mondom. Gondolkodhatnak néhány dologban felnottesen, OK az egyuttjárás is meg a csok is, de így mi marad a felnott(ebb)korra? Szerintem nem az általánosba való a szex! "az én idomben" (26vagyok) meg sem fordult ilyesmi a fejunkben, de ez nem csak a ti hibátok. Manapság minden a sex korul forog, aztán persze jonnek itt a kérdések, hogy mennyire ciki, ha még 13 évesen szuz. A 13éves az hetedikes, bioszbol talán még az embertannál sem tart. Meg a még durvábbak, és mégha az oldal lényege is, hogy lehessen kérdezni, de nagyon ugy tunik, hogy ennyi idosen általában bulibol sexelnek meg csak úgy, kívancsiságbol és mindenféle (érzelmi és értelmi!)háttér nélkul. Ha pedig két 14éves annyira szereti egymást, legyenek nagyon boldogok, de nem biztos, hogy rogton az elso nagy szerelemmel le kell fekudni és 15évesen osszekoltozni, egyszoval csinálni mindent, amit a felnottek, kivéve a felelosségvállalást, huséget, házimnunkát pl, esetleg néhol a tanulást. Na ezt probáltam volna meg annak idején.
2008. nov. 16. 23:29
 8/38 anonim ***** válasza:
84%
Utolso vagyok: még elmesélném, hogy egy gyerekkori barátnom 14évesen kezdte, 15évesen már a másik pasival volt, aki sokkal idosebb volt nála, jóval tapasztaltabb is, és tobbé kevésbé egyutt éltek. Majd 18évesen otthagyta, jott egy nos pasi,aki elvált, de mégsem vált be, aztán még sorolhatnám hogy hányan, nem gyoztem kovetni, de ezek csak azok, akikrol tudok. Most 25 éves, nem tudom, megbánta-e, utoljára a nagy szakítás után mondta 18évesen, hogy úgy érzi, korán kezdett felnoni, elpazarolta az éveket, semmi barátnoje sincs és egyedul van. Azóta is egyutt él valakivel, mindig az aktuálissal, és ez mind nagy szerelem ...
2008. nov. 16. 23:39
 9/38 anonim ***** válasza:
83%
Na ezért korai. Lepontozhattok...
2008. nov. 16. 23:41
 10/38 anonim válasza:
86%
Azért,mert gyerek vagy még 14 évesen,akkor is ha már nem annak látszol.De tudod mit,akarj is még egy kicsit gyerek maradni,és azok a dolgok foglalkoztassanak még amik a gyerekeket szokták,és persze a tanulás.Hidd el nagyon gyorsan felnőnek a gyerekek,és amikor már valóban érzed a felelősségét a dolgoknak,na akkor leszel majd felnőtt,és akkor arra is rájössz,hogy mennyire jó volt gyereknek lenni,és milyen gyorsan véget ér a gyerekkor.De addig még eltelik pár év,talán a barátoddal is lefekszel közben,és majd később arra is rájössz,hogy mennyire ráértél volna még ezzel is várni.
2008. nov. 16. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!