Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert van az, hogy mindenki...

Miert van az, hogy mindenki azt mondja, hogy 14 evesen meg lefekudni a baratoddal korai?

Figyelt kérdés
ha egyszer szereted es bizol benne keszen allsz ra meg mindne mit kell anyit varni vele?ha en 14 evesen enm fexem le a baratomal mert meg 14 vagyok d emar keszen allok ra csak az evet nezem akkor az nem rosszab ha lefexem a baratomal mert 16 vagyok de nem allok ra keszen es a sracot se szeretem de mar eleg idos vagyok hogy csinaljam es miert is ne tegyem?
2008. nov. 16. 22:37
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
nem hinnem hogy megengedheted magadnak hogy igy beszelej valakivel mert ugy tudom nem ismerjuk szemelyesen egymast hogy ilyeneket mondj es szerintem azert mert feltettem egy kerdest hogy ugy nagyjabol lassam hogy reagaltok az ilyesmire nem hinnem h nem tudom mit akarok!!!mindenkinem kosoznom a valaszat maraki normalis valasozkat adott es elmondomdta a velemenyet es nem ribiz le ugy hogy nem is ismer amugy mindneki magabol indul ki kedves ribitars:)
2008. nov. 19. 06:04
 32/38 anonim válasza:

Szerintem sem kéne folyton általánosítani, ismerek olyan lányt/fiút akik 13/14 évesen vesztették el egymással, azóta is együtt vannak, pedig nem 1-2 év telt el.

Az sem feltétlen állja meg a helyét, hogy aki ilyen fiatalon esik át rajta, az azután bánni fogja, mert abszolút nem igaz. Én sem bánom. Az a baj az egésszel, hogy mindenki egy szirupos mesét képzel az egész mögé,- ami egyébként szép és nagyon jó dolog ha tényleg összejön- de egyszerűen nem mindenki lehet ilyen szerencsés. Azért többé-kevésbé remélem,hogy a mai fiatalok nem egy házibuli keretében bepiálva élik meg ezt, viszont ha így is lenne, nekik sem szabadna elkeseredniük, mert találni fognak egy olyan fiút/lányt akivel majd jó lesz, ha nem is mint a mesékben, de hasonlóan.

gb.

2008. nov. 19. 19:41
 33/38 anonim ***** válasza:
Én csak azt az egyet nem értem, miért kell kamu kérdéseket feltenni... Nagyon szívesen segítek a válaszommal bárkinek, ha tudok. Veszem a fáradtságot, hogy végigolvasgassam a válaszokat is. Aztán kiderül, hogy kamu kérdés... Ehelyett mondjuk szívesebben rágtam volna át magam, időt sem sajnálva olyan kérdésen, válaszokon, melyhez hozzászólva esetleg segíteni is tudok a tanácstalan kérdésfeltevőnek. :s
2008. nov. 19. 20:18
 34/38 A kérdező kommentje:
ez nem kamu kerdes szeretemm volna tudni hogy az embereknek mi a velemenyuk es miert es eleg sok mindnet tudtam meg ugyhogy tenleg nagyon kosz a valasozkat
2008. nov. 20. 05:56
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Én is 14 vagyok.A barátomban teljesen megbízok, ahogy ő is bennem. Nagyon szeretjük egymást és 3 hónapja jártunk, amikor lefeküdtünk.(most 9 és fél hónapja vagyunk együtt). Szerintem ha bízol benne, és tényleg ő is benned, amit meg is kérdezhetsz tőle akár, akkor nyugodtan tedd meg. Szó-szó a nem kívánt terhesség egy másik téma, sztem nem így kellene elindítani valakit a szexuális élet útján h: NE SZEXELJ, MERT CSAK TERHES LESZEL, AZ MEG AZ ANYÁDÉK BAJA IS!...ha valaki elég érett ahhoz, h megforduljon a fejében, h ő szeretne lefeküdni az illetővel, akit szeret, akkor az tudni fogja h h kell védekezni.(remélhetőleg).Hogyha meg azzal a személlyel veszti el valaki a szüzességét, akiben bízik, szereti és aki megérdemli azt, akkor miért bánná meg? Én sem bántam meg, jójó persze az én sztorim bevallom kicsit rózsaszín. De miért ne lehetne így? Itt az én élő példám. Szerintem ha tényleg kész vagy rá, meg minden rendben van köztetek, akkor nincs mitől félned, csak attól h rátok nyitnak :D...Sok sikert ! puszi
2008. nov. 26. 13:19
 36/38 anonim válasza:
Igazad van, az csak a betokosodott őskövületek mondása, hogy várni kell. Minek? Talán beszéld meg a szüleiddel, vagy a halakkal, a Dunában.
2009. jan. 2. 00:23
 37/38 anonim ***** válasza:
Hát kedves utolsó elötti válaszoló..14 évesen 3 hónap..huha micsoda ismerettség micsoda bizalom...én 20 vagyok(szóval nem vagyok őskövület, bár igaz anyumnak elég szígorú nézetei vannak erről:Dén 18 voltam és másfél évet várt rám a párom(akivel jelenleg is vagyok), el nem tudom képzelni , hogy egy 14 éves KISlány hogy érezheti magát 3 hónap alatt késznek erre...ha az én lányom ilyen lenne nagyon szégyelleném...természetesen fontos szerelem , meg a testi érettség, de a legfontosabb a lelki ami 14 évesen szinte alig lehet meg...és ha szeret a párod bármennyit várna rád...sztem 16 év elött semmiképp sem egészséges...lehet hülyeség de engem igy neveltek én is igy fogom a lányom, a szüleinktől kapott értékrend nagyon fontos....
2009. jan. 2. 16:41
 38/38 anonim válasza:
Hát én 14évesen vesztettem el a szüzességemet, még csak nem is szerelemből. De ettől függetlenül teljesen boldog vagyok, van barátom és nem érzem úgy hogy megbántam volna vagy jajj miért nem vártam. Ha úgy érzed mehet akkor hajrá,de tényleg a te felelősséged utána ha megbánnád,nem okolhatsz senkit. Nekem jól sült el a dolog,az "elsővel" azóta barátok vagyunk. Hajrá;)
2009. márc. 30. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!