Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert van az, hogy mindenki...

Miert van az, hogy mindenki azt mondja, hogy 14 evesen meg lefekudni a baratoddal korai?

Figyelt kérdés
ha egyszer szereted es bizol benne keszen allsz ra meg mindne mit kell anyit varni vele?ha en 14 evesen enm fexem le a baratomal mert meg 14 vagyok d emar keszen allok ra csak az evet nezem akkor az nem rosszab ha lefexem a baratomal mert 16 vagyok de nem allok ra keszen es a sracot se szeretem de mar eleg idos vagyok hogy csinaljam es miert is ne tegyem?
2008. nov. 16. 22:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%

Sok dolog van amiért azt mondják hogy korai!Én rendész szakon végeztem!Gondolom mennyire érdekel itt mindenkit:D Na de azt azért írtam mert itt van egy fontos dolog amit szinte mindenki elfelejt vagy egyszerűen nem is tud beleértve a szülőket is! Tételezzük fel a legrosszabbakat!

Azt hogy lefekszel vele és teherbe esel. Gondolom 14 évesen nem akarsz és a szüleid se akarnak hogy gyereket várj! Szóval irány az abortusz! Ezzel több rossz dolog is összejöhet! Pl: megölsz egy embert! Ha rosszul sikerül akkor nem lehetsz többé terhes!A párodat meg szépen a rendőrség megkeresi és beszélgetnek vele!Ez a beszélgetés élete végéig elfogja követni!(eljárást indítanak felé)Börtönbe is kerülhet! Mivel 16 életévét nem betöltött lánnyal nem lehet (törvény írja ellő) nemi életet élni!(a lány beleegyezésével se)Szóval a barátod ellen indulni fog egy kiskorú megrontása nevezetű eljárás!

14 évesen a középsuli választásáll foglalkozz!!

Az én véleményem az hogy a nagy Ő megtaláláshoz kell 2-4 év kézen fogásos kapcsolat.(puszi meg csók mehet) Következő lépcső fél év -1 év petting és a kapcsolat következő lépése a sex! (ezek csak a főbb állomások) Hisz van egy mondás is hogy lakva ismerjük meg az embert! (vagy valami ilyesmi) Még valami szerintem egy nő/lány adjon magára hogy nem 2hét együtt járás után fekszik le a barátjával! Ha valójában ö az igazi akkor 2 év után is melletted lesz és nem veszítesz vele semmit! Csak jobb lesz tőle ha vártok vele!

Dangers (fiu)

2008. nov. 16. 23:50
 12/38 anonim ***** válasza:
34%

így van, fizikailag készen állsz arra, hogy hetente ötször pöccinthessenek a kéjrúdra, miért ne tennéd?

sikeres ember lesz belőled, őszinte megbecsülésem.

- Sallay Doktor Úr.

2008. nov. 16. 23:58
 13/38 anonim ***** válasza:
75%

Mivel 16 életévét nem betöltött lánnyal nem lehet (törvény írja ellő) nemi életet élni!

hát előírni 14-et ír elő, ha már ilyen okosnak tetszik lenni kedves danger

maradok tisztelettel:

-Sallay Doktor úr.

2008. nov. 17. 00:08
 14/38 anonim ***** válasza:
89%

a leglényesebb érveket, hogy miért NE - már elmondták előttem.

én csak egy - de talán elég lényeges - indokot említek meg:

ha még nem töltötted be a 14. évet, akkor a törvény a szexuális kapcsolatot megrontásnak tekinti - függetlenül attól, hogy te beleegyeztél, vagy sem - és igen szigorúan bünteti! (a fiúd esetleg igen komoly bajba kerülhet...)

2008. nov. 17. 00:11
 15/38 anonim ***** válasza:
33%
Nem most tanultam! Rosszul emlékeztem! Bocsánat! De én legalább leírtam! Sallay Doktor úr De ha már ilyen k*rva okos vagy! Akkor próbáld leírni újra a nevem és utána okoskodj!
2008. nov. 17. 00:22
 16/38 anonim ***** válasza:
30%

elnézést kérek kedves dangers, nem jól figyeltem

egyébként hol beszéltük meg a tegeződő formát?

én kérek ezért is elnézést, maradok tisztelettel:

-Sallay Doktor úr

2008. nov. 17. 00:24
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Na megszólalt a városi!
2008. nov. 17. 00:31
 18/38 anonim ***** válasza:
87%
Akik olyan nagyon okos tanácsokat adnak, miért írják mindig mögé, hogy "lepontozhattok"? nektek ez a fontos?
2008. nov. 17. 08:19
 19/38 anonim ***** válasza:
90%
Hogy lepontozhattok, most írtam oda eloszor, mert multkor valaki jol leprudozott (amivel nem értek egyet) és teljes mértékben kitartok a véleményem mellett, támadhat érte bárki, aki egyetért a gyereksexel. Van egy 8 hóapos kisfiam, és ezek után már most tartok tole, milyen világ lesz, mire bekerul oviba vagy általánosba, de megprobálunk majd Jobban Figyelni rá.
2008. nov. 17. 09:52
 20/38 anonim ***** válasza:
egyszerű és egyértelmű a válasz...még kislányok! akik ezt látják a nagyobbaktól és leutánozzák, plusz az is benne van hogy nem vele egyidős a palija hanem vagy 17 18 azok meg nem babázni akarnak!
2008. nov. 17. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!