Miert van az, hogy mindenki azt mondja, hogy 14 evesen meg lefekudni a baratoddal korai?
Sok dolog van amiért azt mondják hogy korai!Én rendész szakon végeztem!Gondolom mennyire érdekel itt mindenkit:D Na de azt azért írtam mert itt van egy fontos dolog amit szinte mindenki elfelejt vagy egyszerűen nem is tud beleértve a szülőket is! Tételezzük fel a legrosszabbakat!
Azt hogy lefekszel vele és teherbe esel. Gondolom 14 évesen nem akarsz és a szüleid se akarnak hogy gyereket várj! Szóval irány az abortusz! Ezzel több rossz dolog is összejöhet! Pl: megölsz egy embert! Ha rosszul sikerül akkor nem lehetsz többé terhes!A párodat meg szépen a rendőrség megkeresi és beszélgetnek vele!Ez a beszélgetés élete végéig elfogja követni!(eljárást indítanak felé)Börtönbe is kerülhet! Mivel 16 életévét nem betöltött lánnyal nem lehet (törvény írja ellő) nemi életet élni!(a lány beleegyezésével se)Szóval a barátod ellen indulni fog egy kiskorú megrontása nevezetű eljárás!
14 évesen a középsuli választásáll foglalkozz!!
Az én véleményem az hogy a nagy Ő megtaláláshoz kell 2-4 év kézen fogásos kapcsolat.(puszi meg csók mehet) Következő lépcső fél év -1 év petting és a kapcsolat következő lépése a sex! (ezek csak a főbb állomások) Hisz van egy mondás is hogy lakva ismerjük meg az embert! (vagy valami ilyesmi) Még valami szerintem egy nő/lány adjon magára hogy nem 2hét együtt járás után fekszik le a barátjával! Ha valójában ö az igazi akkor 2 év után is melletted lesz és nem veszítesz vele semmit! Csak jobb lesz tőle ha vártok vele!
Dangers (fiu)
így van, fizikailag készen állsz arra, hogy hetente ötször pöccinthessenek a kéjrúdra, miért ne tennéd?
sikeres ember lesz belőled, őszinte megbecsülésem.
- Sallay Doktor Úr.
Mivel 16 életévét nem betöltött lánnyal nem lehet (törvény írja ellő) nemi életet élni!
hát előírni 14-et ír elő, ha már ilyen okosnak tetszik lenni kedves danger
maradok tisztelettel:
-Sallay Doktor úr.
a leglényesebb érveket, hogy miért NE - már elmondták előttem.
én csak egy - de talán elég lényeges - indokot említek meg:
ha még nem töltötted be a 14. évet, akkor a törvény a szexuális kapcsolatot megrontásnak tekinti - függetlenül attól, hogy te beleegyeztél, vagy sem - és igen szigorúan bünteti! (a fiúd esetleg igen komoly bajba kerülhet...)
elnézést kérek kedves dangers, nem jól figyeltem
egyébként hol beszéltük meg a tegeződő formát?
én kérek ezért is elnézést, maradok tisztelettel:
-Sallay Doktor úr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!