Miert van az, hogy mindenki azt mondja, hogy 14 evesen meg
lefekudni a baratoddal korai?
21/38 anonim válasza:
Ha ugy erzed,hogy keszen allsz ra,minden rendben veled es a partnereddel is,tajekozottak vagytok a vedekezesrol,es eleg erettek a dologhoz akkor nincs semmi gond vele,hogy csak 14 vagy.En is 14 evesen veszitettem el a szuzessegem es semmi bajom sincs most 20 eves felnottkent,semmit nem hamarkodtam el! Csak legy ovatos es ne engedd,hogy kihasznaljanak!
2008. nov. 17. 14:09
Azért mert 14 voltál..ne biztassd a kicsiketXD
Nem hiszem hogy mindenki a megfelelő partnert fogja sztem egy 13,14 éves kislányt nagyon könnyen kihasználhat egy 16-18 éves...és elég sok a szemét ember...a kislány beleszeret lefekszik vele....aztán meg sírhatja tele a párnáját mikor ráun...(nem tapasztalat persze)
de elég sok ilyen estett lehet hallani, eleve nem engedném hogy a kislányom idősebb fiukkal járjon...
kamaszkorban minden év hatalmasat számít a fejlődésben...
2008. nov. 17. 14:17
Csak hogy megvédjem Dangers-t, én ugy tudom hogy 14 alatt hivatalból eljárást kell indítania a rendőrségnek, de 16ig a szűlő beleegyezése kell...tehát ha 15 évesen lefekszel egy 17 tel és anyud bepipul akkor feljelentheti:D...ciki
2008. nov. 17. 14:23
14 évesen még a szuleid vállalnak érted felelosséget. Bármi van, rájuk szorulsz, nem vagy onállo. Ha baj van, ha betegség, netán nem kívánt terhesség, fogamzásgátlo felirása, finanszírozása...ehhez mindhez szuloi beleegyezés kell. Felelosségre nem vonhatnak, a szulot viszont bármiért amit esetleg elkovet az ember. Tehát ha 14 évesen az embernek semmiért nem kell vállalni a felelosséget, mint egy felnottnek, akkor attól még lehet játszani a felnottet és az érettet és szexelni? És még itt a védekezés is, már ha egyáltalán szoba kerul. A tabletta meg szerintem 14évesen korai, hisz a lányoknak épp akkor van alakuloban a ciklusuk, minek a fiatal szervezetet rogton hormonnal bombázni? Ha meg az óvszer ciki a fiunak, akkor inkább anélkul. Aztán meg jonnek itt a kérdések... És persze, nagyrészt utolag.
2008. nov. 17. 14:27
25/38 A kérdező kommentje:
pfuuu nem tudom de nem sok mindnekivel ertek egyet nem azert tetem fel ezt a kerdest mert egy 14 eves gyerek vagyok es nem tudom hogy most mit es hogy kene csinaljak.....ne tevedjetek kedves valaszadoim nem 14 eves vagyok:))
26/38 A kérdező kommentje:
jah es ezek akik azt mondjak hogy igy meg ugy lepontozhatnak azok azert jelentkeztek be erre az oldalra hogy a legjobbak legyenek es 100%ba mindig hasozns tanacsot adjanak?
Hogy a kommentes kérdésre reagáljak: azért irtam, h le lehet pontozni, mert ez itt a véleménykifejezés módja, egyetért-e vagy sem az olvaso. Ha pedig az eredeti kérdést a végérol értelmezzuk, akkor az a helyzet, hogy 16vagy és bizonytalan hogy meg kell-e tenni, de nem szereted a srácot? Mert attol még,hogy 16 vagy, nem feltétlen muszáj és nem várhatja el toled senki. az érzelem nélkuli Miért is ne-szex sem jobb, mint a 14éves szex, szerintem legalábbis. Bocs, ha rosszul értelmeztuk a kérdést!
2008. nov. 17. 21:13
28/38 anonim válasza:
Hello!
Nem értem, miért kell általánosítani...? Igenis vanna olyan 14-15 évesek, akik érettek egy normális kapcsolatra... Sok ismerősöm van, akik tizenpár éves koruk óta együtt vannak, most már többen össze is házasodtak. A Párommal én is 14 évesen ismerkedtem meg, ő akkor volt 17 éves... nagyon szerettük egymást, és most még annál is jobban. 1 éven belül szexuális életet éltünk. Mindkettőnknek volt már elötte több (mindkettőnknek 3) kapcsolata, de egymással vesztettük el a szüzességünket. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy összejöttem Vele...
Ezt nem "polgárpukkasztás" céljából írtam, csak, hogy vannak kivételek, és nem kell általánosítani.
Köszönöm figyelmeteket
XY
2008. nov. 17. 22:41
29/38 A kérdező kommentje:
nem vagyok se 14 eves se 16 es mar reg nem vagyok szuz es ezt a kerdest nem azert tetem fel mert tanacstalan es bizonytalan vagyok hanem csak kivancsi voltama velemenyetekre
Hát...ha már elmúltál 14 és elmúltál már 16 is,akkor valszeg egy 16 múlott kis ribi vagy,aki még írni se tud,nem hogy ilyen dolgokon gondolkodni.
16/lány
2008. nov. 18. 20:04
Kapcsolódó kérdések: