Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miert van az, hogy mindenki...

Miert van az, hogy mindenki azt mondja, hogy 14 evesen meg lefekudni a baratoddal korai?

Figyelt kérdés
ha egyszer szereted es bizol benne keszen allsz ra meg mindne mit kell anyit varni vele?ha en 14 evesen enm fexem le a baratomal mert meg 14 vagyok d emar keszen allok ra csak az evet nezem akkor az nem rosszab ha lefexem a baratomal mert 16 vagyok de nem allok ra keszen es a sracot se szeretem de mar eleg idos vagyok hogy csinaljam es miert is ne tegyem?
2008. nov. 16. 22:37
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
33%
Ha ugy erzed,hogy keszen allsz ra,minden rendben veled es a partnereddel is,tajekozottak vagytok a vedekezesrol,es eleg erettek a dologhoz akkor nincs semmi gond vele,hogy csak 14 vagy.En is 14 evesen veszitettem el a szuzessegem es semmi bajom sincs most 20 eves felnottkent,semmit nem hamarkodtam el! Csak legy ovatos es ne engedd,hogy kihasznaljanak!
2008. nov. 17. 14:09
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert 14 voltál..ne biztassd a kicsiketXD

Nem hiszem hogy mindenki a megfelelő partnert fogja sztem egy 13,14 éves kislányt nagyon könnyen kihasználhat egy 16-18 éves...és elég sok a szemét ember...a kislány beleszeret lefekszik vele....aztán meg sírhatja tele a párnáját mikor ráun...(nem tapasztalat persze)

de elég sok ilyen estett lehet hallani, eleve nem engedném hogy a kislányom idősebb fiukkal járjon...

kamaszkorban minden év hatalmasat számít a fejlődésben...

2008. nov. 17. 14:17
 23/38 anonim ***** válasza:
63%
Csak hogy megvédjem Dangers-t, én ugy tudom hogy 14 alatt hivatalból eljárást kell indítania a rendőrségnek, de 16ig a szűlő beleegyezése kell...tehát ha 15 évesen lefekszel egy 17 tel és anyud bepipul akkor feljelentheti:D...ciki
2008. nov. 17. 14:23
 24/38 anonim ***** válasza:
14 évesen még a szuleid vállalnak érted felelosséget. Bármi van, rájuk szorulsz, nem vagy onállo. Ha baj van, ha betegség, netán nem kívánt terhesség, fogamzásgátlo felirása, finanszírozása...ehhez mindhez szuloi beleegyezés kell. Felelosségre nem vonhatnak, a szulot viszont bármiért amit esetleg elkovet az ember. Tehát ha 14 évesen az embernek semmiért nem kell vállalni a felelosséget, mint egy felnottnek, akkor attól még lehet játszani a felnottet és az érettet és szexelni? És még itt a védekezés is, már ha egyáltalán szoba kerul. A tabletta meg szerintem 14évesen korai, hisz a lányoknak épp akkor van alakuloban a ciklusuk, minek a fiatal szervezetet rogton hormonnal bombázni? Ha meg az óvszer ciki a fiunak, akkor inkább anélkul. Aztán meg jonnek itt a kérdések... És persze, nagyrészt utolag.
2008. nov. 17. 14:27
 25/38 A kérdező kommentje:
pfuuu nem tudom de nem sok mindnekivel ertek egyet nem azert tetem fel ezt a kerdest mert egy 14 eves gyerek vagyok es nem tudom hogy most mit es hogy kene csinaljak.....ne tevedjetek kedves valaszadoim nem 14 eves vagyok:))
2008. nov. 17. 17:54
 26/38 A kérdező kommentje:
jah es ezek akik azt mondjak hogy igy meg ugy lepontozhatnak azok azert jelentkeztek be erre az oldalra hogy a legjobbak legyenek es 100%ba mindig hasozns tanacsot adjanak?
2008. nov. 17. 17:56
 27/38 anonim ***** válasza:
Hogy a kommentes kérdésre reagáljak: azért irtam, h le lehet pontozni, mert ez itt a véleménykifejezés módja, egyetért-e vagy sem az olvaso. Ha pedig az eredeti kérdést a végérol értelmezzuk, akkor az a helyzet, hogy 16vagy és bizonytalan hogy meg kell-e tenni, de nem szereted a srácot? Mert attol még,hogy 16 vagy, nem feltétlen muszáj és nem várhatja el toled senki. az érzelem nélkuli Miért is ne-szex sem jobb, mint a 14éves szex, szerintem legalábbis. Bocs, ha rosszul értelmeztuk a kérdést!
2008. nov. 17. 21:13
 28/38 anonim válasza:
47%

Hello!

Nem értem, miért kell általánosítani...? Igenis vanna olyan 14-15 évesek, akik érettek egy normális kapcsolatra... Sok ismerősöm van, akik tizenpár éves koruk óta együtt vannak, most már többen össze is házasodtak. A Párommal én is 14 évesen ismerkedtem meg, ő akkor volt 17 éves... nagyon szerettük egymást, és most még annál is jobban. 1 éven belül szexuális életet éltünk. Mindkettőnknek volt már elötte több (mindkettőnknek 3) kapcsolata, de egymással vesztettük el a szüzességünket. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy összejöttem Vele...

Ezt nem "polgárpukkasztás" céljából írtam, csak, hogy vannak kivételek, és nem kell általánosítani.

Köszönöm figyelmeteket

XY

2008. nov. 17. 22:41
 29/38 A kérdező kommentje:
nem vagyok se 14 eves se 16 es mar reg nem vagyok szuz es ezt a kerdest nem azert tetem fel mert tanacstalan es bizonytalan vagyok hanem csak kivancsi voltama velemenyetekre
2008. nov. 18. 15:08
 30/38 anonim ***** válasza:
51%

Hát...ha már elmúltál 14 és elmúltál már 16 is,akkor valszeg egy 16 múlott kis ribi vagy,aki még írni se tud,nem hogy ilyen dolgokon gondolkodni.

16/lány

2008. nov. 18. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!