Ha 19 éves szűz lány lennél, mennyi idő után feküdnél le a szintén 19 éves barátoddal aki már nem az?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez függ a bizalomtól, de mégis kíváncsi lennék, ki mennyit várna:)
Köszi szépen:)
2011. jún. 26. 18:50
1/10 anonim válasza:
én kb olyan 3-4 honapot, de tényleg függ ez sok mindentől, főleg a bizalomtól, h milyen gyakran találkozunk, stb.
3/10 anonim válasza:
mi 3 hónapja vagyunk együtt, 17 éves lány vagyok. az elkövetkezendő hetek valamelyikére tervezem, ha lesz alkalmas "pillanat". ár nem úgy tervezem, hogy midnent előre, nem félreérteni:D spontaneitásból fog megtörténni, de úgyérzem kész vagyok már rá.
bocsi az offért, a lényege az, hogy ha 19 éves lennék, sztem akkoris ennyit vártam volna. =)
4/10 anonim válasza:
Én 19 éves szűz lány vagyok. És attól függ. Várnék vele egy darabig, mert el kell nyernie a fiúnak a bizalmamat. Ha nem bízok benne teljesen, akkor semmikor.
5/10 anonim válasza:
3-5 hónap lenne az ideális,de ezt neked kell érezned.
7/10 anonim válasza:
Én 19 éves szűz lány voltam, a barátom pedig 22 éves és tapasztalt. Mi 7 hónapja ismertük már egymást, és 3 hónapja voltunk együtt, amikor megtörtént.
20/L
8/10 anonim válasza:
hát, ha 19 évesen még szűz lennék, kor bármikor bárkivel;))
9/10 anonim válasza:
5-6 hónap símán belefér.Addig lehet egy kis petting,hogy mire eljön a nagy nap akkor lehessen mivel nyitni az együttlétet.
10/10 anonim válasza:
Emberfüggő, számomra az az 5 hónap nagyon sok lenne mert addigra iszonyatosan beleszeretnék már az adott partnerembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!