Szeretném a véleményeteket kérni. Szerintetek hány hónap utána érdemes lefeküdni egy fiúval mármint a barátoddal, ha szereted öt?
18 voltam mikor lefeküdtem életem szerelmével :) 2 hónap után nem tudtunk megálljt parancsolni... :) de nem bántuk meg, spontán jött, nem volt tervezve, ő is szűz volt :) azóta (2év) együtt vagyunk, alig veszekszünk (ha igen, akkor is kis hülyeségeken), szeretjük egymást, és tervezgetjük a jövőnket :) (persze csak vázlatosan, jobban szeretjük a spontán dolgokat) :D
szerelmes vagyok!!!!!!:)
20/l
egyszerű a válasz: ha úgy érzed hogy szeretnél vele lefeküdni akkor
Ha matekpéldát akarsz belőle csinálni akkor tessék: legyen 20 éves kor az egy hónap, ha annál fiatalabb vagy akkor minden év +1 hónap persze 15 alatt inkább ne erőltessétek.
20 felett meg általában már komoly kapcsolatot keresnek a lányok ott minden év + fél hónap, de ott már úgyis meg tudják ítélni talán. Persze 18 felett már lehet alkalmiban is gondolkodni ott meg nincs minimum ugye.
Ne azt kérdezd, mikor feküdj le vele, hanem azt, hogy ővele szeretnéd-e tölteni az életedet és VISZONT. Miért adnád oda magad valakinek, aki később elhagyhat és mással alapíthat családot? Érdemes várni arra, akivel az életedet leélheted. Az igazi, hosszú távra "alkalmas" szerelem az, amikor a MÁSIK boldogsága fontosabbá válik a sajátunknál, és áldozatot is tudunk hozni érte.
Te úgy érzed, szereted őt. Ő is téged? Őszintén? Mivel bizonyítja? Azt mondja, szeret? Ezt bárki mondhatja.
Ha a párod tud várni rád (akár a házasságig), akkor tényleg téged szeret. ha nem, ne add oda magad, mert úgyis otthagy.
Ne a szex-szel fejezzétek ki a szerelmeteket, amíg el nem köteleződtök egymás mellett. Legyetek kreatívak: )
Ja, egyébként 10 éve vagyok boldog házas a párommal, 2,5 évig jártunk "tisztán" együtt. Megérte: )
(Info itt: www.biztosut.blogspot.com)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!