Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap múlva lányunk 1 éves születésnapján összeházasodunk. Mivel én szerveztem szeretném kikérni véleményeteket a polgári szertartásra választott zenékről hogy milyenek?
bevonoló zene:Enya:Only time
aláíró zene:sting fields of gold
szülőköszöntő:seal:kiss from a rose
pezsgőzés:what wonderful world
kivonuló:iz somewhere over...
szülőköszöntő:
A világ folyton változik.
Nézzünk csak ki az ablakon!
Látjuk, hogy a fák virága lassan zöldbe vált, hogy nemsokára sárgán hulljon az ősz a földre. A tél hidegében pedig összebújva figyeljük a hó alól kibújó virágot.
Eltelik egy év, azután egy évtized, és a szülők totyogó kisdedéből érett ember válik egy szemvillanás alatt.
S mi a szülői hivatás?
Bátran vállalni a lehetetlent is, küzdeni, harcolni a jövő nemzedékért, és sohasem feladni, még akkor sem, ha meginog az ember lába néha.
Minden gyerek, így *** és *** nevében is köszönöm minden szülőnek a bátorságot, amit a szűnni nem tudó szeretet tett erőssé.
Köszönjük a kitartást, amivel elkísértek minket nap mint nap, mióta csak élünk.
A virágok az elmúlás és az újjászületés szimbólumai. Jelképezzék ma a lázadó és mégis elfogadó gyermekek háláját.
A be-,és kivonuló nekünk is ez volt:)
Nagyon jók.
Szép lesz az esküvőd :-)így van jól ahogy leírtad:-)
Mi is enya:only-ra vonulunk majd aug.27-én,nagyon szép szám
sok boldogságot
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!